«Όχι» του Σαββίδη στην πρόταση Μελισσανίδη – «Θα είμαι στην Αθήνα, αλλά όχι στο γήπεδο»

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, παρουσιάστηκε αρνητικός σχετικά με την έγγραφη πρόταση που κατέθεσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αναφορικά με την παρουσία του πρώτου στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του μέσω Skype με τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές, ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου του Βορρά» τους τόνισε ότι «θα είμαι μαζί σας στην Αθήνα, αλλά όχι στο γήπεδο», απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στην πρόταση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές «με ηρεμία αλλά και με αποφασιστικότητα να ετοιμαστείτε να κατακτήσετε αυτό το Κύπελλο και να το πανηγυρίσουμε μαζί, σαν οικογένεια».

Αναλυτικά η ομιλία του Σαββίδη:

«Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τον Ραζβάν, που έφτιαξε σε τόσο σύντομο διάστημα μια ομάδα με άψογο κλίμα και με πνεύμα νικητή. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που τελειώσαμε δυναμικά και με το κεφάλι μας ψηλά το πρωτάθλημα. Ο Ραζβάν και η διοίκηση έκαναν φέτος πρόοδο σε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα: όσα σοκ κι αν επιχείρησαν οι αντίπαλοί μας να μας προκαλέσουν, δεν δημιουργήθηκε στην ομάδα πανικός και εκνευρισμός, οπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Δεν το λέω συχνά, αλλά με έχετε κάνει περήφανο. Οι τίτλοι είναι μπροστά μας, γιατί για εμάς όλα αρχίζουν τώρα, αλλά ποτέ στη ζωή μου δεν θα ξεχάσω εσάς, αυτή την ομάδα και σας ευχαριστώ γι αυτό. Θα είμαι μαζί σας στην Αθήνα, αλλά όχι στο γήπεδο. Θέλω με ηρεμία αλλά και με αποφασιστικότητα να ετοιμαστείτε να κατακτήσετε αυτό το Κύπελλο και να το πανηγυρίσουμε μαζί, σαν οικογένεια».

πηγή