Όταν ο Καρεμπέ τα είπε με την Μπριζίτ Μακρόν – Στον ίδιο χώρο βρέθηκε και ο Μισέλ Πλατινί (εικόνες)

Με την πρώτη κυρία της Γαλλίας είχε την ευκαιρία να τα πει ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, που αποτελεί μια από τις σημαντικότερες μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, βρέθηκε στη Γαλλία για αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Σ’ αυτό πήραν μέρος παλαίμαχοι παίκτες , γάλλοι βουλευτές και τα έσοδα θα πάνε στο ίδρυμα «Fondation Pierre Deniker» για παιδιά με αυτισμό.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» αγωνίστηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στο παιχνίδι βρέθηκε και η Μπριζίτ Μακρόν. Η πρώτη κυρία της Γαλλίας έκανε, μάλιστα, τη σέντρα του παιχνιδιού. Ο Κριστιάν Καρεμπέ δεν έχασε την ευκαιρία και φωτογραφήθηκε με την Μπριζίτ Μακρόν. Το «παρών» έδωσαν και αρκετοί άνθρωποι της πολιτικής της Γαλλίας

Σημειώνεται ότι η πρώτη κυρία της Γαλλίας δέχτηκε να παίξει τον εαυτό της στην τηλεοπτική σειρά «Vestiaires» του καναλιού France 2. Πρόκειται για μια χιουμοριστική μίνι σειρά στην οποία η Μπριζίτ Μακρόν θα ερμηνεύσει τον ίδιο τον ρόλο που έχει στην πραγματική ζωή: της Πρώτης Κυρίας.

Να θυμίσουμε ότι ο Κριστιάν Καρεμπέ είχε επισκεφτεί τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, όταν αυτός βρέθηκε επίσημα στη χώρα μας και του πρόσφερε φανέλα του Ολυμπιακού με το όνομά του:

πηγή