Όταν ο Θάνος Μικρούτσικος έδωσε συστατική επιστολή σε γνωστή τραγουδίστρια

Ένα άγνωστο περιστατικό με τον Θάνο Μικρούτσικο αποκάλυψε ο Δημήτρης Καρβούνης, μαέστρος της Μικτής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, πριν από την ετήσια συναυλία.

Ο Δημήτρης Καρβούνης είπε χαρακτηριστικά: «…η αγαπημένη μας Μυρτώ Παπαθανασίου, ήταν υποψήφια για την υποτροφία «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Για να γίνει όμως δεκτή και να δώσει εξετάσεις για την υποτροφία, ήταν απαραίτητο να έχει και μια συστατική επιστολή», σημείωσε ο Δημήτρης Καρβούνης και πρόσθεσε:

«Τη συστατική επιστολή στην Μυρτώ Παπαθανασίου την έδωσε ο Θάνος Μικρούτσικος. Ο μεγάλος μας μουσικοσυνθέτης είχε ακούσει την Μυρτώ Παπαθανασίου σε συναυλίες της χορωδίας στη Λάρισα στο Ωδείο και στο Μέγαρο Μουσικής, στις οποίες η Μυρτώ ήταν σολίστ! Ο Θάνος Μικρούτσικος ήταν ένας απ’ τους πρώτους που διείδε τα προσόντα και το ταλέντο της».

Και κατέληξε: «Αυτός ήταν ο Θάνος Μικρούτσικος και αυτή ήταν η σχέση του με την Παιδική χορωδία, το Ωδείο μας και τη Λάρισα. Κι όλοι εμείς του είμαστε ευγνώμονες! Καλό του ταξίδι».

(πηγή: larissanet)

Πηγή: Όταν ο Θάνος Μικρούτσικος έδωσε συστατική επιστολή σε γνωστή τραγουδίστριαaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα