«Όταν η κόρη μου άργησε να έρθει σε γύρισμα, την απέλυσα» (video)

Μία εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε γνωστός έλληνας σκηνοθέτης. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση με τα παιδιά του αλλά και τα απρόοπτα που του έχουν συμβεί με ηθοποιούς σε γυρίσματα.

«Με τα παιδιά μου έχουμε μια εξαιρετική σχέση. Μιλάμε σαν οικογένεια παρόλο που είναι από άλλες μητέρες. Τα δυο παιδιά είναι εξαιρετικά αγαπημένα, ο γιος μου λατρεύει την εγγονή μου γιατί από την αρχή ήμασταν σαν ανοιχτός κώδικας. Όταν βλέπω λάθη που κάνουν τα λέω. Όταν η κόρη μου άργησε να έρθει σε γύρισμα ενώ έπρεπε να είναι πρώτη και επειδή είναι κόρη μου έπρεπε να είναι πιο σοβαρή και στη θέση της, την απέλυσα. Στο γιο μου έκανα βίντεο κλιπ που δε μου άρεσε καθόλου, του έστειλα μήνυμα και του είπα ότι δεν το κρίνω γιατί είναι ένα βίντεο κλιπ που με αφήνει παγερά αδιάφορο διότι η ηθική μου και η αισθητική μου δεν έχουν καμία σχέση με αυτό», δήλωσε ο Δημήτρης Αρβανίτης στην κάμερα της εκπομπής «Αννίτα Κοίτα».

Και πρόσθεσε: «Σε ένα γύρισμα, έπαιζε η Θέμις η Μπαζάκα και ο ηθοποιός που έπαιζε μαζί της το βράδυ είχε ξενυχτίσει και μύριζε ολόκληρος τσικνίλα. Του είπα να πάει να κάνει μπάνιο…Την Κάτια Δανδουλάκη την αγαπάω για δυο λόγους, είναι ηθοποιός, είναι κυρία, είναι συνεπέστατη. Μια μέρα έπαιζε με έναν ηθοποιό και του λέω, «Γιατί δεν ήρθες διαβασμένος όπως βλέπεις έχει διαβάσει η κυρία Δανδουλάκη;» και μου λέει, «εγώ να κάτσω να διαβάσω για ένα τηλεοπτικό;”. Σιγά ρε μεγάλε. Έχεις μια ηθοποιό που βλέπεις πως σε κοιτάει…Αυτό το παιδί δε κατάλαβε και σήμερα είναι στα αζήτητα».

Διαβάστε περισσότερα