Όσκαρ 2018: Οι χαμένες του Οσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου αγκαλιάζονται συγκινημένες (video)

Μπορεί «η Μορφή Του Νερού» να «σάρωσε» τα βραβεία Όσκαρ στη χθεσινή τελετή, αλλά αυτό που «έκλεψε» την παράσταση ήταν αδιαμφισβήτητα τα «ηχηρά» μηνύματα που ακούστηκαν υπέρ της ισότητας και κατά της σεξουαλικής κακοποίησης των γυναικών, μετά σκάνδαλα που έχουν συγκλονίσει το Χόλιγουντ.

Η Φράνσις ΜακΝτόρμαντ λοιπόν έδωσε μια συγκλονιστική ομιλία όταν παρέλαβε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Τρεις Πινακίδες έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της λοιπόν έκανε όλες γυναίκες υποψήφιες στο κοινό να σηκωθούν και να αγκαλιαστούν– δείχνοντας ουσιαστικά πόσο λίγες γυναίκες είναι υποψήφιες στα βραβεία της Ακαδημίας Κινηματογράφου.

«Η γυναικεία αδελφότητα στα καλύτερά της» , ονομάστηκε από χρήστες του twitter η υπέροχη στιγμή που οι Μάργκοτ Ρόμπι, Μέριλ Στριπ, Σάλι Χόκινς και Σουάρς Ρόναν σηκώθηκαν όρθιες και έκαναν μια ομαδική αγκαλιά.

Ο ηθοποιός Τίμοθι Κάλαμετ, που πρωταγωνιστεί στην ταινία «Να με φωνάζεις με το όνομά σου» κατέγραψε με το κινητό του τη στιγμή μεταξύ των τεσσάρων γυναικών, που χάρισε χαμόγελα σε όσους βρίσκονταν στην απονομή.

πηγή