Χειριστής γκρέιντερ σκοτώθηκε στα Πλατάνια Μεσσηνίας – Έπεσε σε γκρεμό

Τραγωδία σημειώθηκε στα Πλατάνια Μεσσηνίας, όπου σε εργατικό δυστύχημα έχασε τη ζωή του ο 52χρονος χειριστής μηχανήματος έργου (γκρέιντερ) Αναστάσιος Π. Δήμιζας, καταγόμενος από το Σύρριζο Τριφυλίας. Το τραγικό συμβάν έγινε το πρωί της Δευτέρας (19/08), όταν το μηχάνημα έπεσε σε απότομο γκρεμό με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του χειριστή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο άτυχος 52χρονος χειριζόταν το βαρύ μηχάνημα στις εργασίες που γίνονται στο δρόμο Πλατάνια – Νέδα ο οποίος οδηγεί στο ποτάμι, όταν κάποια στιγμή το γκρέιντερ βρέθηκε να πατά στο κενό, δίπλα σ’ έναν μεγάλο απότομο γκρεμό, ξεκινώντας μια ξέφρενη πορεία θανάτου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 52χρονος τινάχτηκε από το κάθισμα του ενώ το μηχάνημα συνέχισε την τρελή του πορεία και σταμάτησε μετά από περίπου 400 μέτρα.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές και έγινε προσπάθεια να προσεγγίσουν το σημείο που βρισκόταν ο 52χρονος. Επιχείρηση στήθηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία που είχε σπεύσει στο σημείο από Κυπαρισσία και Γαργαλιάνους, και από άνδρες του Α.Τ. Τριφυλίας, προκειμένου να τον ανασύρουν από το απότομο και δύσβατο σημείο που βρισκόταν – κάτι που κατάφεραν μετά από ώρα.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από το Α.Τ. Τριφυλίας.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Διαβάστε περισσότερα