Φρίκη στο Μοσχάτο: «Εκατόμβη» νεκρών ζώων ανακάλυψαν οι αρχές (video)

  • Σε οίκημα σε κατοικημένη περιοχή, βρέθηκαν δεκάδες σκελετοί από νεκρά ζώα, τα οποία εικάζεται ότι ήταν εκεί από μήνες έως χρόνια
  • Αυτή η κατάσταση φαίνεται να συμβαίνει εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία, αφού κάτοικοι άκουγαν ουρλιαχτά και κλάματα ζώων για χρόνια
  • Στο «σπίτι της κολάσεως» μένει ένας άντρας. Τώρα που ανακαλύφθηκε το «κολαστήριό» του, απουσιάζει από το σπίτι και εμφανίζεται μόνο αργά το βράδυ
  • «Πήγαν τον συγκεκριμένο άνδρα στο ψυχιατρείο και εκεί οι υπηρεσίες τον έβγαλαν έξω»

Τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψουν το αποκρουστικό και απόλυτα φρικιαστικό θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οι κάτοικοι στο Μοσχάτο, όταν ανακάλυψαν «εκατόμβη» νεκρών ζώων σε διώροφο σπίτι της περιοχής. Μιλάμε για δεκάδες πτώματα και σκελετοί ζώων.

Το θέμα ανέδειξε και η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV και όπως έγινε γνωστό σε οίκημα της οδού Κυθήρων, σε κατοικημένη περιοχή, βρέθηκαν δεκάδες σκελετοί από νεκρά ζώα, τα οποία εικάζεται ότι ήταν εκεί από μήνες έως χρόνια, και πτώματα σκυλιών και γατιών διάσπαρτα σε ολόκληρο το εσωτερικό του οικήματος.

Η Σοφία Κρομμυδάκη, που είναι πρόεδρος εθελοντών για τα αδέσποτα «Αδέσποτοι Εθελοντές Ρέντη, Μοσχάτου και όμορων δήμων» βρέθηκε στον συγκεκριμένο χώρο από τις 09/07 που έγινε ο πρώτος έλεγχος και μίλησε για το γεγονός που συγκλονίζει: «Σε πολλά σημεία ήταν παλέτες κλεισμένες σαν πόρτες και ζούσαν από πίσω ζώα. Βρήκαμε σε ένα δωμάτιο 11 σκυλιά, σε ένα άλλο τουλάχιστον 25 γατιά, τα οποία ζούσαν δίπλα σε πτώματα άλλων ζώων. Καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση βρίσκονταν».

Όπως είπε, αυτή η κατάσταση φαίνεται να συμβαίνει εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία, αφού της εκμυστηρεύτηκαν πως άκουγαν ουρλιαχτά και κλάματα ζώων για χρόνια:

«Οι γείτονες άκουγαν ουρλιαχτά σκύλων και άλλων ζώων από το συγκεκριμένο σπίτι εδώ και περίπου δέκα χρόνια, αλλά δεν είχαν προβεί σε κάποια επίσημη καταγγελία. Φοβόντουσαν να καταγγείλουν, γιατί έχει ψυχολογικά προβλήματα και σχιζοφρένεια». Πραγματικά συγκλονιστικό.

Σημειώνεται πως οι σκελετοί σκυλιών και γατιών βρέθηκαν σε κούτες, σακούλες και συρτάρια, ενώ μέσα στο σπίτι υπήρχαν θηλιές, που ενισχύουν τους φόβους πως ο «συλλέκτης» βασάνιζε σκληρά τα ζώα αυτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο «σπίτι της κολάσεως» μένει ένας άντρας. Τώρα που ανακαλύφθηκε το «κολαστήριό» του, απουσιάζει από το σπίτι και εμφανίζεται μόνο αργά το βράδυ.

«Πήγαν οι αστυνομικοί με πολιτικά, τους έβγαλε καραμπίνα. Κατόπιν πήγαν ένστολοι και ήταν πιο ήρεμος. Τον πήγαν στο ψυχιατρείο και εκεί οι υπηρεσίες τον έβγαλαν έξω. Γιατί και πώς δεν γνωρίζουμε», ανέφερε η κ. Κρομμυδάκη και συμπλήρωσε: «Τη μέρα που γίνονται οι εργασίες καθαρισμού, λείπει. Το βράδυ λένε ότι έρχεται αυτός. Εδώ και 10 μέρες το σπίτι καθαρίζεται κι αυτός δεν είναι εδώ. Έχουν βγει περίπου 12-14 κάδοι μπαζών που έχουν μεταφερθεί με τα φορτηγά του δήμου».

Διαβάστε περισσότερα