Φοιτήτριες στην Κύπρο κατηγορούν στρατιωτικό ως… επιδειξία

Όπως καταγγέλλουν τρεις φοιτήτριες στην Κύπρο, ένας  στρατιώτης της ελληνικής Δύναμης Κύπρου  τις παρενοχλούσε  έξω από τις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου Κύπρου, δείχνοντας  τους τα γεννητικά του όργανα.

Αρχικά έκαναν καταγγελία δύο 18χρονες φοιτήτριες από την Ελλάδα και ακολούθησε και τρίτη καταγγελία από κύπρια φοιτήτρια. Οι τρεις κοπέλες είναι συγκάτοικοι και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο στρατιώτης δεν ήταν άγνωστός τους. Είχε κάποια σχέση με τη μία φοιτήτρια και παραμένει αδιευκρίνιστο κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το συμβάν. Οι φοιτήτριες που κατήγγειλαν την υπόθεση στην Αστυνομία ζήτησαν να μην γίνει δίωξη αλλά απλώς να γίνει παρατήρηση στον νεαρό στρατιώτη

Ο στρατιώτης εντοπίστηκε και ενημερώθηκαν το ΓΕΕΦ και η διοίκηση της ΕΛΔΥΚ, όπως και το Γενικό Επιτελείο Στρατού στην Ελλάδα.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις ανακρίσεις και η υπόθεση θα αξιολογηθεί όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες. Θεωρείται πάντως απομακρυσμένο να κινηθεί ποινική διαδικασία καθώς υπάρχουν διμερείς συμφωνίες που αφορούν το στρατιωτικό προσωπικό της Ελλάδας και των άλλων ξένων χωρών.

(Με πληροφορίες από politis.com.cy)

Πηγή: Φοιτήτριες στην Κύπρο κατηγορούν στρατιωτικό ως… επιδειξίαaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα