Υπόθεση Noor 1: Απομαγνητοφωνήσεις συνομιλιών των κατηγορουμένων ζητά η εισαγγελέας (video)

Στις 28 Νοεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση του Noor 1, ενώ παράλληλα η εισαγγελέας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων έχει ζητήσει τις απομαγνητοφωνήσεις από όλες τις συνομιλίες των βασικών κατηγορουμένων που υπάρχουν σε μια άλλη δικογραφία.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του OPEN TV, η εισαγγελέας εμφανίζεται πεπεισμένη ότι από τις επίμαχες συνομιλίες θα προκύψουν νέα στοιχεία.  «Ένας εκ των οποίων, μάρτυρας, είναι ουσιώδης, ουσιωδέστατος μάρτυρας και για τον οποίον θέλουν συγκεκριμένες ερωτήσεις. Το ζήτημα είναι να εισφερθεί στην τωρινή φάση ή εάν το δικαστήριο λόγω της αδράνειας του πρωτοβάθμιου έχει απολέσει αυτό το δικαίωμα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χαράλαμπος Σύψας, συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων.

Το δικαστήριο διέκοψε τη διαδικασία προκειμένου να δοθούν οι συνομιλίες που καταγράφηκαν το 2012 κατά τη διάρκεια έρευνας για τα στημένα στο ποδόσφαιρο. Και αυτό γιατί φαίνεται να υπάρχουν συνομιλίες κατηγορουμένων που αφορούν στην υπόθεση του ναρκόπλοιου.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν καταδικαστεί πρωτόδικα 13 κατηγορούμενοι.

Το σχετικό ρεπορτάζ του OPEN TV:

Πηγή: Υπόθεση Noor 1: Απομαγνητοφωνήσεις συνομιλιών των κατηγορουμένων ζητά η εισαγγελέας (video)altsantiri

Διαβάστε περισσότερα