Υπόθεση Μαντλίν: Ο No1 ύποπτος συνδέεται με άλλες δύο εξαφανίσεις παιδιών και μία δολοφονία (video)

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με την δράση του βασικού υπόπτου για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν πριν από 13 ολόκληρα χρόνια.  Μετά την Μαντλίν και την Ίνγκε, οι γερμανικές αρχές δεν αποκλείουν τώρα το ενδεχόμενο ο ίδιος άνθρωπος να κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση κι ενός 6χρονου αγοριού από τη Γερμανία.

Την ίδια ώρα, η δολοφονία της 16χρονης Γερμανίδας, Καρόλα Ντίτζε το 1996 στο Βέλγιο, είναι η τέταρτη υπόθεση με την οποία οι γερμανικές αρχές συνδέουν τον 43χρονο Κρίστιαν Μπρούκνερ, τον άνδρα που θεωρείται βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν.

Αναφορικά με το 6χρονο αγόρι από τη Γερμανία, πρόκειται για τον Ρενέ ο οποίος εξαφανίστηκε επίσης το 1996 από το ίδιο τουριστικό θέρετρο της Πορτογαλίας όπου χάθηκαν και τα ίχνη της μικρής Μαντλίν.

Τι λένε οι θετοί γονείς του Μπρουκνέρ

Οι θετοί γονείς του Μπρουκνέρ που τον μεγάλωσαν, Μπριγκίτε και Φριτζ λένε ότι ζούσαν μία φρίκη κοντά του και πως αναγκάστηκαν να τον δώσουν σε ειδικό σχολείο όταν δεν μπορούσαν πλέον να διαχειριστούν τη συμπεριφορά του.

Τον είχε αναγνωρίσει η νταντά της Μαντλίν

Η νταντά που πρόσεχε τη Μαντλίν στο τουριστικό θέρετρο είπε ότι ο Κρίστιαν Μπρούκνερ ήταν ο άνδρας που είδε κοντά στο διαμέρισμα όπου έμενε η μικρή. Μάλιστα η πορτογαλική αστυνομία της είχε δείξει τη φωτογραφία του και της είχε πει το όνομά του πέντε μέρες μετά την εξαφάνιση της μικρής. Οι πορτογαλικές αρχές αρνούνται ωστόσο ότι άφησαν τον ύποπτο να ξεγλιστρήσει τότε, το 2007 και υποστηρίζει ότι είχε δώσει όλα τα στοιχεία στη βρετανική αστυνομία που ερευνούσε την υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα