Υμνεί τον Ατρόμητο το Spiegel: Αποτελεί όαση στην έρημο του ελληνικού ποδοσφαίρου

«Στην έρημο στην οποία έχει εξελιχθεί η ελληνική Superleague υπάρχει μια όαση η οποία ονομάζεται Ατρόμητος», γράφει το Spiegel Online σε σχετικό του άρθρο, αφιερωμένο στην ομάδα του Περιστερίου, με βάση τον τρόπο λειτουργίας της και την παρουσίας της τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα. Πολύ καλά λόγια γράφει το γερμανικό περιοδικό και για τον προπονητή του συλλόγου, Νταμίρ Κάναντι.

Η ιστοσελίδα επισημαίνει χαρακτηριστικά: «Η ομάδα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, τα οικονομικά της είναι υγιή και οι ποδοσφαιρικές επιτυχίες προκαλούν αίσθηση. Ο Ατρόμητος έχει ακόμα και πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα, το οποίο θα ήταν εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κανείς ότι τα τελευταία 30 χρόνια το έπαθλο μοιράζονται Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Η επιτυχία του Ατρομήτου φέρει την υπογραφή του αυστριακού προπονητή Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος κέρδισε την αναγνώριση φιλάθλων και Τύπου, ενώ οι παίκτες τον ονομάζουν δάσκαλο.

Οι ειδικοί στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου θεωρούν ωστόσο ότι ο Κάναντι δεν θα μείνει για πολύ ακόμα στην Ελλάδα. Οι περισσότεροι εκτιμούν ότι ο Ατρόμητος είναι για τον Αυστριακό απλά ένας ενδιάμεσος σταθμός. Η επιτυχία του στην Ελλάδα ενδέχεται να φέρει μια ενδιαφέρουσα πρόταση από την Αυστρία ή ακόμα και τη Γερμανία».

Η Ατρόμητη οικογένεια άναψε τη «Φλόγα» της αισιοδοξίας

Την καθιερωμένη επίσκεψη αγάπης και αισιοδοξίας πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της ομάδας μας στο σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, «Φλόγα».

Με επικεφαλής τον τεχνικό διευθυντή ακαδημιών, Γιώργο Κορακάκη, ο Ατρόμητος πρόσφερε στο σύλλογο είδη πρώτης ανάγκης που θα κάνουν πιο ευχάριστο το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι με κύριο σκοπό την αναζωπύρωση της αισιοδοξίας των ανθρώπων που μοχθούν για τα παιδιά σε καθημερινή βάση.

Την αντιπροσωπεία της ομάδας μας για την επίσκεψη αποτέλεσαν εκτός του κ. Κορακάκη και ο Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικού Τμήματος της Κ19 Συμεών Συμεωνίδης και οι ποδοσφαιριστές Τριμμάτης, Χριστόπουλος, Ιωαννίδης και Ζούνης.

Η πρόεδρος της «Φλόγας» κα. Μαρία Τρυφωνίδου ευχαρίστησε τον Ατρόμητο για την πολύτιμη και πολυετή βοήθεια στο σύλλογο με την ευχή όλων μας να παραμένει το δύσκολο ταξίδι των παιδιών να έχει ένα αίσιο τέλος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Deutsche Welle

Φωτογραφίες: atromitosfc.gr/Andreas Papakonstantinou

Διαβάστε περισσότερα