Τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του είχε πρωταγωνιστής του «Τατουάζ»

Τροχαίο με τη μηχανή του είχε πρωταγωνιστής της σειράς «Το τατουάζ» και μάλιστα πολύ σοβαρό.

Λατρεύει τις μηχανές υψηλού κυβισμού και πάντα θυμάται τον εαυτό του να κυκλοφορεί με μια τέτοια.

Κανείς δεν περίμενε να του συμβεί κάτι τέτοιο καθώς πάντα ήταν πολύ προσεχτικός οδηγός. Ποιος χτύπησε σε τροχαίο;

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος ο τηλεοπτικός Ορφέας εξομολογήθηκε το τροχαίο που είχε το 2009 με τη μηχανή του και πόσο καιρό έμεινε στο κρεβάτι.

Πώς μπήκε η υποκριτική στη ζωή σου;

«Όσο δούλευα στην οικοδομή, ένας φίλος μου με ενημέρωσε για ένα σίριαλ, τη Λόλα, στο οποίο ζητούσαν κομπάρσους. Αποφάσισα να πάω, και μάλιστα το αφεντικό μου φώναζε γιατί πίστευε ότι θα αφήσω τη δουλειά. Θυμάμαι πως την πρώτη φορά που πήγα στο γύρισμα σκούπιζα τις μουντζούρες από πάνω μου. Όταν μπήκα στο χώρο, κοίταζα τους καλοντυμένους ηθοποιούς με τα σενάρια και τους ρόλους στα χέρια και τότε κάτι έγινε μέσα μου και είπα «αυτή είναι η δουλειά που μου αρέσει κι αυτό θέλω να κάνω». Μετά από αυτό επέστρεψα στην Πάτρα και δούλεψα νύχτα, με σκοπό να μαζέψω χρήματα για να σπουδάσω υποκριτική. Όμως ένα ατύχημα που είχα ανέβαλε για λίγο τα σχέδια μου»

Τι ατύχημα είχες;

«Τράκαρα με τη μηχανή. Έπεσα τον Αύγουστο του 2009 και σηκώθηκα ξανά το Σεπτέμβριο του 2010. Χτύπησα σοβαρά. Έσπασα το πόδι μου. Όταν έγινα καλά, ξεκίνησα τις σπουδές στο Θέατρο των Αλλαγών. Παράλληλα βρήκα δουλειά σε ένα θέατρο, όπου έπαιζαν η Εβελίνα Παπούλια και ο Αλέξανδρος Ρήγας. Ήμουν ο οδηγός τους, ο βοηθός τους και ο συντηρητής του θεάτρου», δήλωσε στο περιοδικό people.

Διαβάστε περισσότερα