Τραγωδία: Κοριτσάκι 3 ετών πέθανε από ασιτία – Η μητέρα της είχε τον νου της στον… σύντροφό της

Φρικτό θάνατο από ασιτία βρήκε ένα κορίτσι 3 ετών στην Ιαπωνία καθώς η μητέρα του το παράτησε για οκτώ ημέρες μόνο του στο σπίτι προκειμένου να επισκεφθεί τον σύντροφό της που έμενε περίπου 600 μίλια μακριά.

Η 24χρονη Saki Kakehashi από το Τόκιο είπε στους αστυνομικούς ότι δεν περίμενε ότι η κόρη της, η Noa, θα πέθαινε από ασιτία και αφυδάτωση. Σύμφωνα με τους The Japan Times, η γυναίκα ανέφερε ότι πίστευε ότι όλα θα ήταν εντάξει αν έμενε το παιδί μόνο του στο διαμέρισμα.

Η Saki Kakehashi συνελήφθη την Τρίτη (6/7), περίπου ένα μήνα μετά την επιστροφή της στο σπίτι, στις 13 Ιουνίου, έπειτα από το ταξίδι για να δει τον σύντροφο της, οπότε και βρήκε το παιδί χωρίς τις αισθήσεις του. Η 24χρονη κάλεσε για βοήθεια λέγοντας πως η κόρη της δεν αναπνέει.

Οι διασώστες βρήκαν το κοριτσάκι που φορούσε πάνα η οποία δεν είχε αλλαχτεί για αρκετές ημέρες και το διαμέρισμα μέσα στα σκουπίδια. Η αυτοψία έδειξε ότι το κοριτσάκι είχε θυμική ατροφία, ένα τυπικό σύμπτωμα κακοποιημένων παιδιών, και πως το στομάχι του ήταν εντελώς άδειο.

Αρχικά η 24χρονη υποστήριξε ότι το παιδί ήταν άρρωστο για αρκετές ημέρες και ότι η ίδια δεν είχε χρήματα για να το πάει στο νοσοκομείο.

Μετά τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν και την πίεση των αστυνομικών παραδέχτηκε τις πράξεις της.

Διαβάστε περισσότερα