Τρίδυμες στη Λαμία πέτυχαν στις Πανελλαδικές και χωρίζουν για πρώτη φορά (εικόνες – video)

Για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια ζωή οι τρίδυμες αδερφές Ηλιοπούλου, η Ελπίδα-Νίκη, η Κωνσταντίνα και η Σήλια Ηλιοπούλου θα… χωρίσουν.

Γεννήθηκαν στη Λαμία το 2000, με ένα λεπτό διαφορά η μία από την άλλη. Από τότε μέχρι σήμερα, ήταν πάντα μαζί. Στη χαρά, στη λύπη, στο παιχνίδι, στην προσπάθεια, στον αγώνα. Ηρθε η ώρα να ζήσουν χώρια και αιτία είναι η επιτυχία τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις. 

Η χρονιά των Πανελλαδικών δεν ήταν εύκολη υπόθεση μιας και όπως εξομολογούνται στην κάμερα του LamiaNow, υπήρχε άγχος και ένταση με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται σε ένα σπίτι… γεμάτο γυναίκες! Όμως παρά τις «χαοτικές» στιγμές τους, πάντα η μία ήταν το στήριγμα της άλλης αφού ο δεσμός αίματος είναι ο ισχυρός κρίκος που τις ενώνει και θα τις ενώνει για πάντα στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα.

Μαζί έζησαν και την αγωνία των αποτελεσμάτων αλλά και τη χαρά όταν είδαν ότι κατάφεραν να μπουν στις σχολές που είχαν επιλέξει. Τώρα, για πρώτη φορά θα ξεχωρίσουν αφού η Ελπίδα-Νίκη πέρασε στη Λήμνο ενώ η Κωνσταντίνα και η Σήλια θα ζήσουν από κοινού τη φοιτητική ζωή στην Κέρκυρα.

«Θα είναι δύσκολο να χωριστούμε, όμως θα το προσπαθήσουμε. Είμαστε αποφασισμένες να παλέψουμε κάθε δυσκολία που θα βρεθεί στο δρόμο μας και ελπίζουμε πως θα τα καταφέρουμε. Μακάρι να καταφέρουμε μετά τις σπουδές μας να σταδιοδρομήσουμε αξιοπρεπώς και στη χώρα μας και να μην αναγκαστούμε να φύγουμε και εμείς στο εξωτερικό όπως τόσα παιδιά» λένε οι τρίδυμες δηλώνοντας πανέτοιμες να ξεκινήσουν την καινούρια τους ζωή.

Πηγή: LamiaNow.gr

πηγή