Το «Yucatan» πάει Παρνασσό

Έπειτα από δύο χρόνια στη μουσική σκηνή, η ομάδα του «Yucatan» πραγματοποιεί ένα μοναδικό event στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, την Κυριακή 1η Μαρτίου.

Συνδυάζοντας την εκπληκτική τοποθεσία και τις μοναδικές μουσικές, καθώς και πολλά happenings (Art Show by Shake Tattoo Crew) και δώρα, ο επισκέπτης θα απολαύσει μια μοναδική μουσική εμπειρία στα πρότυπα του εξωτερικού.

Δυο σκηνές (MainStage, Silent Disco by Vikos Cola) και πλήθος από εγχώριους καλλιτέχνες όπως οι Residents του Yucatan, Frankie Lluc, Fotinos, καθώς και οι Manolaco, Dest, Steve One Man Show κ.α. θα αφήσουν την πιο μοναδική εμπειρία στο κοινό!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΜΑΡΤΙΟY, 10:00 εως 16:00

MAIN STAGE

FRANKIE LLUC, Vaggelis Fotinos, Manolaco, DJ Dest, Kozac , PB96, Useless Company

SILENT DISCO by Vikos Cola

DISORDER, STEVE One Man Show & Friends

ΧΟΡΗΓΟΙ

Vikos Cola, Stoli Greece, Red Bull, In The Loop

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Sake Tattoo, Bank Job, Louxauto, The Folks, HVNT, Mother Hats, Chorefto Camp

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Al Tsantiri, Rise TV

Στα πλαίσια της οικολογικής υποστήριξης «SAVE THE DANCEFLOOR», το Yucatan συμμετέχει ενεργά στην πρώτη και πιλοτική ενέργεια In The Loop για την δημιουργική ανακύκλωση των πλαστικών ποτηριών που θα χρησιμοποιηθούν στο party. Το In The Loop, αποτελεί ένα νέο σύστημα ανακύκλωσης που διευκολύνει στη συγκέντρωση και στον διαχωρισμό των πλαστικών ποτηριών και δημιουργεί εκ νέου νέα καθημερινά προϊόντα.

Πηγή: Το «Yucatan» πάει Παρνασσόaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα