Το συγκινητικό «αντίο» του Νταλάρα στον Γιώργο Ζήκα

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media, ο Γιώργος Νταλάρας αποχαιρέτισε τον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Ζήκα.

«Στο καλό Γιώργο, καλέ μου φίλε. Αυτή η τρομοκρατία του κενού και της απώλειας, φαίνεται ότι δεν έχει σταματημό. Ο Γιώργος Ζήκας με τα “ωραιότερα τραγούδια του”, τα “μαργαριτάρια του”, φτιαγμένα με μαστοριά και τέχνη, βγαλμένα από τη ζωή του, μας άφησε ξαφνικά. Ένας όμορφος άνθρωπος, άξιος, με ωραία ψυχή, ωραίος μάγκας, καλός φίλος, ευγενής, κοσμογυρισμένος, φιλοσοφημένος, ήταν ο αρχηγός της πριγκιποπαρέας του λαϊκού τραγουδιού», έγραψε ο Γιώργος Νταλάρας.

«Γιώργο, η Σοφία, τ’ αγόρια σου, οι φίλοι σου, θα είναι πάντα περήφανοι για σένα. Θα θυμάμαι πάντα ότι “στο Agrigento μου ‘βγαλαν το μάτι, στις Συρακούσες κλέβουνε καρδιές.…” Σ’ ευχαριστώ που μου το εμπιστεύθηκες μαζί με όλα τ’ άλλα τα ωραία σου», καταλήγει η ανάρτηση του κ. Νταλάρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Στο καλό Γιώργο, καλέ μου φίλε. Αυτή η τρομοκρατία του κενού και της απώλειας, φαίνεται ότι δεν έχει σταματημό. Ο Γιώργος Ζήκας με τα "ωραιότερα τραγούδια του", τα "μαργαριτάρια του", φτιαγμένα με μαστοριά και τέχνη, βγαλμένα από τη ζωή του, μας άφησε ξαφνικά. Ένας όμορφος άνθρωπος, άξιος, με ωραία ψυχή, ωραίος μάγκας, καλός φίλος, ευγενής, κοσμογυρισμένος, φιλοσοφημένος, ήταν ο αρχηγός της πριγκιποπαρέας του λαϊκού τραγουδιού. Γιώργο, η Σοφία, τ' αγόρια σου, οι φίλοι σου, θα είναι πάντα περήφανοι για σένα. Θα θυμάμαι πάντα ότι "στο Agrigento μου 'βγαλαν το μάτι, στις Συρακούσες κλέβουνε καρδιές…." Σ' ευχαριστώ που μου το εμπιστεύθηκες μαζί με όλα τ' άλλα τα ωραία σου.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Dalaras (@dalaras_george_official) στις 20 Δεκ, 2019 στις 7:28 πμ PST

Πηγή: Το συγκινητικό «αντίο» του Νταλάρα στον Γιώργο Ζήκαaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα