Το μήνυμα του Ναβάλνι μέσα από το νοσοκομείο – «Αναπνέω κανονικά, μου λείπετε»

Ο Αλεξέι Ναβάλνι είναι πολύ καλύτερα και έτσι επιβεβαίωσε την ανακοίνωση της περασμένης Δευτέρα από το νοσοκομείου «Charite», όπου και νοσηλεύεται, με την οποία γινόταν γνωστή η αισθητή βελτίωση της υγείας του.

Ο ρώσος πολιτικός, ακτιβιστής και επικριτής του Βλαντιμίρ Πούτιν, ανέβασε, μάλιστα, μία μέρα μετά φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο του Βερολίνου και ανέφερε: «Αναπνέω κανονικά, μου λείπετε».

Ο Αλεξέι Ναβάλνι απαθανάτισε τη στιγμή από το κρεβάτι του, μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπο και ανέβασε τη φωτογραφία του στο Instagram, αναφέροντας, πως είναι καλά στην υγεία του, με περίσσιο ενθουσιασμό για το γεγονός ότι το τελευταίο 24ωρο αναπνέει χωρίς υποβοήθεια οξυγόνου.

Συγκεκριμένα, ο Ναβάλνι έγραψε:

«Γεια, είμαι ο Ναβάλνι. Μου λείπετε όλοι. Ακόμη δεν μπορώ να κάνω σχεδόν τίποτα, αλλά χθες κατάφερε να αναπνεύσω όλη την ημέρα μόνος μου. Δεν είχα καμία εξωτερική βοήθεια, ούτε καν την απλή βαλβίδα στον λαιμό μου. Μου άρεσε πολύ. Είναι μία διαδικασία εκπληκτική και υποτιμημένη από τους ανθρώπους. Τη συνιστώ».

Υπενθυμίζεται ότι ο επικριτής του ρώσου προέδρου, νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο Charite του Βερολίνου από τις 22 Αυγούστου, καθώς φέρεται να δηλητηριάστηκε πριν επιβιβαστεί στο αεροσκάφος που τον μετέφερε από την πόλη Ομσκ στην Σιβηρία με προορισμό την Μόσχα.

Διαβάστε περισσότερα