«Το καφέ της Χαράς» spoiler: Νεκρή η Χάιδω;

Πολλές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς».

Στα νέα επεισόδια θα δούμε το ανέβασµα του µιούζικαλ «Λουιζιάνα», στο οποίο πρωταγωνιστούν, µεταξύ άλλων, η Στέλλα, η Βάλια και η Σταυρούλα, αλλά και του παραδοσιακού έργου «Γκόλφω», µε τον Περίανδρο, τον Θόδωρο, τη Χάιδω, την Κανέλα κ.ά. Γρήγορα, µάλιστα, πυροδοτείται µια σειρά από ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Από τη µία, η Χάιδω τσακώνεται, ακόµη µία φορά, µε την Κανέλα επειδή κοιτάζει τον Τάσο και φουντώνουν οι υποψίες της ότι διατηρούν κρυφό δεσµό και, από την άλλη, η Στέλλα παρασύρει τον Πώποτα σε έναν ερωτικό χορό εξευτελίζοντάς τον µπροστά σε όλους τους συγχωριανούς του.

Ο ισχυρός άντρας δεν µένει µε σταυρωμένα χέρια και απαιτεί να του ζητήσει δημόσια συγγνώµη, αλλά στην ουσία σχεδιάζει να την ταπεινώσει και να την αναγκάσει να φύγει… νύχτα από το Κολοκοτρωνίτσι. Στη συνέχεια, η Στέλλα πηγαίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου για να του ζητήσει συγγνώμη, αλλά εκεί ο Περίανδρος χάνει κάθε έλεγχο, µε αποτέλεσμα εκείνη να αντιδράσει και το χωριό να χωριστεί σε σεξιστές και φεμινιστές.

Εκείνη τη στιγμή, η Χάιδω επαναστατεί και παίρνει το μέρος των γυναικών, καθώς, όπως λέει, έχει υπομείνει πολλά. Λίγες ώρες μετά όμως, η τελευταία εξαφανίζεται από το χωριό όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού «TV O’ CLOCK». Ο Τάσος, η Αρετή αλλά και όλοι οι υπόλοιποι την ψάχνουν. Κανείς δεν την έχει δει, ούτε γνωρίζει πού µπορεί να έχει πάει. Οι υποψίες αρχίζουν να οργιάζουν. Με αρχηγό τη Στέλλα, κάποιοι θεωρούν υπεύθυνο της εξαφάνισής της τον Τάσο. Φτάνουν να εικάζουν ότι µπορεί και να την έχει σκοτώσει. Το χωριό διχάζεται και πάλι. Είναι, όµως, έτσι τα πράγµατα;

Πηγή: «Το καφέ της Χαράς» spoiler: Νεκρή η Χάιδω;altsantiri

Διαβάστε περισσότερα