Τον ήλιο κατηγορεί ο οδηγός της νταλίκας για το τροχαίο στο Δαφνί – «Ήταν η κακιά στιγμή» (video)

Σχετικά με το παρά λίγο μοιραίο τροχαίο στην Αθηνών – Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου μίλησε το απόγευμα της Τρίτης ο οδηγός της νταλίκας που το προκάλεσε.

Το τροχαίο ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα τα οποία βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Ο οδηγός φρέναρε απότομα με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε διερχόμενο ταξί και στη συνέχεια να περάσει πάνω από το διαχωριστικό διάζωμα, να βγει στο ρεύμα προς Αθήνα και να «διπλώσει».

«Το ταξί το είδα όταν κατέβηκα από το όχημα, δεν ξέρω από πού ήρθε και πως βρέθηκε εκεί», τονίζει ο οδηγός που περιέγραψε στον Alpha πώς έγινε το ατύχημα στο Δαφνί που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων.

«Σε εκείνο το σημείο είναι η ώρα τέτοια που σε στραβώνει ο ήλιος, δεν έβλεπα ούτε στα πέντε μέτρα. Ξαφνικά βλέπω ότι μπροστά μου στη λωρίδα είναι σταματημένο ένα αυτοκίνητο με αλάρμ το οποίο είχε εμπλακεί απ’ ότι έμαθα σε άλλο ατύχημα. Έκανα ελιγμό στα αριστερά η ρεμούλκα με έσπρωξε στα κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα εγώ με το αυτοκίνητό και το μπροστινό μέρος της ρεμούλκας πέρασα στο αντίθετο ρεύμα. Ευτυχώς δεν ερχόταν κάποιο αυτοκίνητο γιατί θα περνούσε από κάτω», δήλωσε ο οδηγός μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό.

(Με πληροφορίες από alphatv.gr)

Διαβάστε περισσότερα