Τι αποκάλυψε η Τόνια Σωτηροπούλου για το ταξίδι της με τον Μαραβέγια στην Κούβα;

Η Τόνια Σωτηροπούλου ταξίδεψε πρόσφατα στην Κούβα με τον Κωστή Μαραβέγια και πρώτη φορά πόσταρε φωτογραφία του στην προσωπική της σελίδα στο instagram.

Σε συνέντευξή της ρωτήθηκε για τον σύντροφό της κι απάντησε: «Δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου, για κάτι το οποίο είναι προφανές, για το οποίο δεν κρύβομαι, αλλά η οποιαδήποτε λεπτομέρεια ανήκει σε μένα και το δικό μου κύκλο ανθρώπων. Κανένας δεν ενδιαφέρεται στην πραγματικότητα για τη ζωή των άλλων, ίσως αρέσει σε όλους μας η κλειδαρότρυπα για το ένα λεπτό που σου παίρνει να διαβάσεις ένα άρθρο αυτού του τύπου και μετά συνεχίζει ο καθένας τη ζωή του. Όποτε δεν έχω ανάγκη να κάνω κάποια δήλωση. Ό,τι έχω να δηλώσω το δηλώνω στον άνθρωπό μου, στο σπίτι μου».

Και συμπλήρωσε μιλώντας στο περιοδικό People: «Γενικότερα δεν ανοίγομαι εύκολα και δεν επιτρέπω εύκολα σε ανθρώπους να έρθουν κοντά. Έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου για να μπορώ να αισθανθώ από την πρώτη γνωριμία σε ποιον ταιριάζω και σε ποιον όχι , στην πορεία όμως θεωρώ πως οποιοσδήποτε είναι κοντά περνάει πολύ ωραία μαζί μου, όλα έχουν ένα χιουμοριστικό πρίσμα για μένα και μου είναι βασικό να κάνω τους γύρω μου ευτυχισμένους».

πηγή