«Την Ευρυδίκη, στην αρχή, δεν ήθελα ούτε να τη βλέπω»

O Kωνσταντίνος Βασάλος σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ανέφερε πως ο λόγος που είναι τόσο ευτυχισμένοι μαζί είναι οι αντίθετοι χαρακτήρες τους. Επίσης, αποκάλυψε τι τον τράβηξε σε εκείνη ενώ παραδέχθηκε ότι όταν την πρωτογνώρισε δεν ήθελε ούτε να τη βλέπει.

«Η Ευρυδίκη μου έβγαλε έναν δυναμισμό και μια αλήθεια. Είναι ντόμπρος άνθρωπος. Αυτό που έχει να σου πει θα σου το πει. Εμένα αυτό μου αρέσει πολύ. Όταν επέλεξα ότι θα προχωρήσω σοβαρά με την Ευρυδίκη, το κριτήριο ήταν η ειλικρίνειά της. Στην αρχή στο παιχνίδι δεν ήθελα να τη βλέπω, γιατί ήταν ανταγωνιστική και εγώ ήμουν σε αντίπαλη ομάδα. Αλλά νομίζω αυτό ισχύει και από τη μεριά της… Στο παιχνίδι δεν είχαμε χρόνο για φλερτ. Εκεί τρέχαμε και δεν φτάναμε. Έξω από το παιχνίδι τη γνώρισα καλύτερα και είδα ότι είναι ένα πολύ καλό κορίτσι, που όταν τη χρειάζεσαι είναι πάντα δίπλα σου.

Η Ευρυδίκη μπορεί να είναι λίγο απόλυτη, εγώ πιο ευέλικτος, αλλά αυτό είναι το ιδανικό για εμάς. Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον. Γιατί μας βοηθά να εξελιχθούμε ως άνθρωποι, να γίνουμε καλύτεροι παίρνοντας ο ένας τα θετικά στοιχεία του άλλου. Αυτή η μεταστροφή προς το καλύτερο είναι και η ουσία της σχέσης», είπε στην εφημερίδα Δημοκρατία.

πηγή