Τζάνις Ντίκινσον: Ο Κόσμπι μου έδωσε παραλυτικό χάπι και με βίασε

Με μία ακόμα σοκαριστική κατάθεση συνεχίστηκε η δίκη του Αμερικανού κωμικού και μουσικού, Μπιλ Κόσμπι, που κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος δεκάδων γυναικών.

Συγκλονιστική ήταν και η κατάθεση της Τζάνις Ντίκινσον ενώπιον των δικαστών και εναντίον του Αμερικανού κωμικού ηθοποιού.

Το πρώην μοντέλο Τζάνις Ντίκινσον, ήταν μόλις 27 ετών, όταν ο δημοφιλής κωμικός τη συμβούλεψε να πάρει ένα χάπι για «τους πόνους περιόδου».

Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια, ήταν μία από τις πρώτες γυναίκες που στράφηκαν εναντίον του «αγαπημένου μπαμπά της Αμερικής». Μιλώντας στους ενόρκους περιέγραψε ότι το 1982, ο Κόσμπι τη νάρκωσε και τη βίασε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην περιοχή της λίμνης Ταχόε.

Όπως είπε στο δικαστήριο, γνώρισε στον Κόσμπι όταν εκείνος επικοινώνησε με τον μάνατζέρ της προκειμένου να τη βοηθήσει να επεκτείνει την καριέρα της.

Αφού συναντήθηκαν αρχικά στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη, όπου της έδωσε έναν οδηγό υποκριτικής, στη συνέχεια την εντόπισε στο Μπαλί όπου είχε πάει για δουλειά ως μοντέλο και της ζήτησε να συναντηθούν στη λίμνη Ταχόε για να συζητήσουν περισσότερο για την καριέρα της.

Ο δημοφιλής κωμικός τη συμβούλεψε να πάρει ένα χάπι για «τους πόνους περιόδου». Στην πραγματικότητα όμως αυτό που της έδωσε την ακινητοποίησε προκειμένου να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορέξεις.

Ο βιασμός της από τον Κόσμπι την άφησε με φρικτούς πόνους στα γεννητικά της όργανα. Όταν ξύπνησε το επόμενο πρωί, βρήκε ίχνη σπέρματος ανάμεσα στα πόδια της.

Προσπάθησε να αντιμετωπίσει τον Κόσμπι, αλλά αυτός της έλεγε ότι ήταν τρελή.

Αν και περισσότερες από 50 γυναίκες έχουν καταγγείλει πλέον τον Κόσμπι, οι υποθέσεις έχουν παραγραφεί με το πέρασμα του χρόνου, με τη μία που μπορεί να ακόμη να διωχθεί να είναι αυτή της Άντρεα Κόνσταντ, που θα εμφανισθεί τις επόμενες ώρες στο δικαστήριο.

Η Κόνσταντ έχει καταγγείλει ότι ο Κόσμπι τη νάρκωσε και της επιτέθηκε στο σπίτι του, κοντά στη Φιλαδέλφεια, το 20014, η πρώτη δίκη όμως έληξε χωρίς ετυμηγορία, καθώς οι ένορκοι δε μπορούσαν να καταλήξουν.

Ο Κόσμπι, η νομική ομάδα του οποίου κατηγόρησε την Κόνσταντ ότι τον παγίδευσε για να του αποσπάσει χρήματα, πλήρωσε το 2006 3,4 εκατομμύρια δολάρια στην αστική αγωγή που κατέθεσε εναντίον του το θύμα.

Πηγή: tvxs.gr

πηγή