Τα σχόλια της Μενεγάκη στις δηλώσεις της Κορομηλά για τις εξωσωματικές (video)

Η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της αναφέρθηκε στη συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά στον Νίκο Χατζηνικολάου και συγκεκριμένα το κομμάτι που εξομολογήθηκε τις προσπάθειές της να αποκτήσει παιδί.

«Επειδή νομίζω πως ακόμη κι αν δεν το έχεις σπουδάσει, μπορείς να καταλάβεις τους ανθρώπους όταν σου μιλάνε, η Ρούλα χθες πραγματικά νομίζω πως ήταν με την ψυχή της εκεί. Δεν πήγε για να πάει. Θέλω να μείνω λίγο στο κομμάτι μωρού. Καμιά φορά σχολιάζουμε τους ανθρώπους αν κάνουν ή δεν κάνουν παιδί… Και δεν σκεφτόμαστε ποτέ ότι και οι άλλοι άνθρωποι που τους κρίνουμε, είναι σαν κι εμάς. Δε μπορεί μόνο εμείς να θέλουμε να αποκτήσουμε μωρό. Συμβαίνει και στους ανθρώπους που είναι στην τηλεόραση. Συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους.

Και πρέπει να είμαστε προσεχτικοί σε αυτά τα θέματα, γιατί ιδιαιτέρως εμείς οι γυναίκες, πονάμε. Εμένα αυτό το κομμάτι της Ρούλας χθες με άγγιξε. Θα το πω και θα μιλήσω για μένα. Όσες διακρίσεις μου χάρισε αυτή η δουλειά, πιστεύω πως θα ένιωθα έναν κόμπο στην καρδιά μου. Σίγουρα θα ήταν κάτι που θα με πονούσε. Όπως ένιωσα πως αυτό το κομμάτι έμεινε κενό μέσα στην καρδιά της. Ας είμαστε λίγο πιο καλοί άνθρωποι με τους ανθρώπους. Όλοι μας».

Πηγή: Τα σχόλια της Μενεγάκη στις δηλώσεις της Κορομηλά για τις εξωσωματικές (video)altsantiri

Διαβάστε περισσότερα