Ταυτοποιήθηκε ο «ληστής της ντουλάπας» – Τι πρόδωσε την «ταυτότητά» του (video)

Άνδρας που έχει συλληφθεί από το 2018, για ανθρωποκτονία την οποία και διέπραξε το 2016 είναι τελικά ο διαβόητος «ληστής της ντουλάπας» στο Παλαιό Φάληρο το 2017. Μιλάμε για έναν 40χρονο κακοποιό που συνελήφθη τον Μάρτιο του 2018 για την δολοφονία ενός άνδρα 56 ετών στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Οι αρχές με τα στοιχεία που συνέλεξαν κατάφεραν να διασταυρώσουν πως ο 40χρονος άνδρας είναι ταυτόχρονα και ο «ληστής της ντουλάπας» κατόπιν της ταύτισης του γενετικού υλικού, που ήταν δυνατόν να προκύψει. Βλέπετε, όπως είχε γίνει γνωστό ο διαβόητος ληστής είχε αναγκαστεί να ενεργηθεί εντός της ντουλάπας του σπιτιού στην οποία και είχε κρυφτεί για περίπου 14 ώρες, δίχως αρχές αλλά και ένοικοι να μπορέσουν αντιληφθούν εξακολουθούσε να βρίσκεται στον χώρο.

Να θυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος κακοποιός είχε παραμείνει στην οικία, ενώ οι αστυνομικές αρχές που είχαν μεταβεί για έλεγχο του χώρου. Έγινε αντιληπτός από την μυρωδιά, από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού. Τότε, ο δράστης βγήκε με άνεση από την ντουλάπα μπροστά στα μάτια των έκπληκτων ενοίκων.

Η ληστεία στο διαμέρισμα επί της οδού οδό Θησέως 8 στο Παλαιό Φάληρο είχε σημειωθεί στις 3 Απριλίου 2017 και σε αυτή μετείχαν συνολικά τέσσερις σεσημασμένοι δράστες, ένας 40χρονος Ρώσος, ένας 35χρονος από την Αρμενία αλλά και ένας Μολδαβός που έχασε την ζωή του πέφτοντας από μπαλκόνι κατά την διάρκεια της καταδίωξης.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το δελτίο Ειδήσεων του ANT1:

 

Διαβάστε περισσότερα