Ταινίες, κόμικς, video games, επιτραπέζια και cosplay «ζωντάνεψαν» στο AthensCon

Σε μία άλλη διάσταση μεταφέρθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο όσοι βρέθηκαν στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) όπου πραγματοποιήθηκε το AthensCon, μια εκδήλωση που ταξίδεψε το κοινό σε φανταστικούς κόσμους περιπέτειας, δράσης και μυστηρίου για να ζήσει στιγμές γεμάτες με εικόνες χαρακτήρων, που μάγεψαν ανεξαρτήτως ηλικίας και μέσου.

Ταινίες, κόμικς, video games, επιτραπέζια, cosplay όλα ζωντάνεψαν μπροστά στα μάτια του κοινού και χάρισαν μία ανεπανάληπτη εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους.

Αυτή τη χρονιά τη χώρα μας τίμησαν με την παρουσία τους καταξιωμένοι καλλιτέχνες και δημιουργοί από το εξωτερικό (Bai Ling, Clive Russell, Mark Waid, James O’Barr, Brian Haberlin, Marko Djurdjevic, Tom Lyle, Howard Mackie, Marco Santucci, Maria Laura Sanapo, Roberta Migheli, J.P. Ahonen & Tine Marie Cosplay).

Ο Blackfish Tully από το Game of Thrones ή ο James O’Barr τον δημιουργό της ταινίας The Crow βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις, όπως και ο Brian Haberlin συνδημιουργός του χαρακτήρα Witchblade που έχουμε δει και σε τηλεοπτική σειρά, ή η σχεδιάστρια της Disney Roberta Migheli που ήρθε να γιορτάσει μαζί μας τα 90α γενέθλια του Μίκυ Μάους.

Φωτογραφίες: Sooc

Διαβάστε περισσότερα