Τέλος ο Κουτσολιούτσος από το ΔΣ της Folli Follie

Στην πόρτα της εξόδου από το διοικητικό συμβούλιο της Folli Follie οδηγήθηκε ο Γιώργος Κουτσολιούτσος μετά από αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Συγκεκριμένα, σημερινή απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου έκανε δεκτό το αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για την έκδοση προσωρινής διαταγής για αντικατάσταση του κ. Γ. Κουτσουλιούτσου από το ΔΣ της Folli Follie.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, κάνοντας χρήση της διάταξης του άρθρου 40 παρ. 2 του ν. 4640/2019, που ψηφίστηκε πρόσφατα και θεσμοθετεί τη δυνατότητά της να ζητάει από το δικαστήριο τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων για την προσωρινή αντικατάσταση μέλους του Δ.Σ. εισηγμένης εταιρίας, υπό προϋποθέσεις, κατέθεσε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και προσωρινής διαταγής, ζητώντας την αντικατάσταση του κ. Γ. Κουτσολιούτσου από το ΔΣ της εταιρίας «Folli Follie».

Η απόφαση επί της προσωρινής διαταγής, που εκδόθηκε σήμερα, Δευτέρα από το Μονομελές Πρωτοδικείο, έκανε δεκτό το αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς να αντικατασταθεί προσωρινά, μέχρι τη συζήτηση της αίτησης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, το μέλος ΔΣ της εταιρείας Γεώργιος Κουτσολιούτσος από τον κ. Δημήτριο Βαλαχή και διόρισε τον κ. Γεώργιο Ιωαννίδη στη θέση του ήδη παραιτηθέντος μέλους του ΔΣ κ. Περικλή Δοντά.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Πηγή: Τέλος ο Κουτσολιούτσος από το ΔΣ της Folli Folliealtsantiri

Διαβάστε περισσότερα