«Τέλος» η Εθνική Αιγύπτου για τον Ουάρντα λόγω του «ροζ σκανδάλου» (video)

Για ακόμα μία φορά ο Αμρ Ουάρντα «πλήρωσε» το γεγονός πως κάνει ενέργειες χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες, καθώς αποφασίστηκε η απομάκρυνσή του από την εθνική ομάδα της Αιγύπτου ενώ αυτή μάχεται στο Copa Africa που γίνεται στην πατρίδα του.

Την σχετική απόφαση πήρε ποδοσφαιρική ομοσπονδία της αφρικανικής χώρας, καθώς το όνομα του μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ ενεπλάκη πριν από μερικές ημέρες σε «ροζ σκάνδαλο». Λογικά θα συναίνεσε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Χαβιέ Αγκίρε.

Συγκεκριμένα κατηγορήθηκε από μοντέλο ότι την παρενόχλησε, μαζί με άλλους διεθνείς παίκτες, με μηνύματα ερωτικού περιεχομένου, γεγονός που απασχόλησε έντονα τον Τύπο. Ως εκ τούτου ο παίκτης απομακρύνθηκε από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομοσπονδία αναφέρει: «Ο υπεύθυνος της ΠΟ, Χάνι Αμπού Ρένρα, αποφάσισε να αποβάλλει τον Αμρ Ουάρντα από την την εθνική ομάδα, μετά από διαβούλευση με το προπονητικό και το διοικητικό επιτελείο, για λόγους που έχουν να κάνουν με την πειθαρχία, την αφοσίωση και την συγκέντρωση. Η εθνική ομάδα της Αιγύπτου, θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει την πορεία της στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, με 22 παίκτες στην αποστολή της».

Ο Ουάρντα έχει απασχολήσει αρκετές φορές την ομοσπονδία με διάφορα πειθαρχικά παραπτώματα και ήρθε η ώρα να «πληρώσει» τις συνέπειες των πράξεών του.

Όλα αυτά, ενώ απομένουν λίγες ώρες μόλις πριν το δεύτερο ματς της Αιγύπτου στο Copa Africa με το Κονγκό (το ματς είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 11 το βράδυ).

Διαβάστε περισσότερα