Σύλληψη Αλέξανδρου Λυκουρέζου – Ο διάλογος που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΛ.ΑΣ.

  • Τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη των δικηγόρων
  • Ο διάλογος που κατέγραψε ο υπερκοριός της αστυνομίας
  • Σε διαφορετικούς χώρους στη ΓΑΔΑ Λυκουρέζος και Παναγόπουλος

Ανάμεσα στα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη των δικηγόρων Αλέξανδρου Λυκουρέζου και Θεόδωρου Παναγόπουλου είναι και συνομιλίες από τον υπερκοριό της ΕΛ.ΑΣ.. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OpenTv αποκάλυψε συνομιλία που είχε αλβανός κρατούμενος με δικηγόρο και καραγράφηκε από τον υπερκοριό της αστυνομίας: «Κοίτα να βρούμε κανένα φράγκο για να στείλουμε το πτώμα κάτω (το πτώμα ενός Αλβανού που σκοτώθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού πριν από λίγες εβδομάδες). Μίλα και με τον Λυκουρέζο να μας βοηθήσει, γιατί 2.600 κάνει το τέτοιο (η σωρός) να φύγει για την Αλβανία».

Σε διαφορετικούς χώρους της ΓΑΔΑ οι δύο δικηγόροι

Σε διαφορετικούς χώρους στη ΓΑΔΑ βρίσκονται ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος και ο Θεόδωρος Παναγόπουλος, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του OpenTV. Οι δύο δικηγόροι δεν έχουν έρθει καθόλου σε επαφή και δεν θα έρθουν μέχρι τη Δευτέρα που αναμένεται να απολογηθούν.

Τι είπε ο Λυκουρέζος

«Είναι γεγονός ότι όπως μου είχε πει ο Γιώργος Αντωνόπουλος είχε επισκεφθεί τον Κλοντιάν στις φυλακές Κέρκυρας Ο Κλοντιάν του ζήτησε να τον βοηθήσει για να μεταχθεί στις φυλακές Αγιάς Χανίων. Επίσης μου είχε πει ο Αντωνόπουλος ότι είχε επισκεφθεί τον Κλοντιάν μία ή δύο φορές στις φυλακές Αγιάς όπου τον είχε παρακαλέσει να φροντίσει για κάποια συγχώνευση και κάποια άδεια του Αλβανού, δε θυμάμαι ακριβώς τα θέματα» ανέφερε μεταξύ άλλων σε κατάθεσή που είχε δώσει ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open TV.

Διαβάστε περισσότερα