Συνελήφθη επίδοξος βιαστής στη Λέσβο – Εισέβαλε σε σπίτι και επιτέθηκε σε 18χρονη

Η Ασφάλεια Μυτιλήνης κινητοποιήθηκε άμεσα και σε χρόνο ρεκόρ κατάφερε μετά από ανθρωποκυνηγητό να εντοπίσει και να συλλάβει τον επίδοξο βιαστή που είχε εισβάλει σε ένα σπίτι στο κέντρο της πόλης του νησιού και αποπειράθηκε να βιάσει μία 18χρονη κοπέλα. Οι Αρχές είχαν στα χέρια τους και βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης από διπλανό σπίτι, που κατέγραψε τις κινήσεις του δράστη έξω από το σπίτι της γυναίκας.

Πρόκειται για έναν 23χρονο αλγερινό μετανάστη, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου. Ενημερώθηκαν οι γονείς της κοπέλας και όλοι μαζί ανέβηκαν στην Ασφάλεια Μυτιλήνης για την οδυνηρή διαδικασία της αναγνώρισης του δράστη.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 18χρονη κοπέλα αναγνώρισε τον παρ’ ολίγον βιαστή της ενώ ο αδελφός της, που την έσωσε από βέβαιο βιασμό, ήταν έτοιμος να επιτεθεί στον 23χρονο δράστη. Η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν η άτυχη κοπέλα καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε, ο νεαρός αλλοδαπός της επιτέθηκε προσπαθώντας να της βγάλει τα ρούχα. Η 18χρονη άρχισε να φωνάζει δυνατά και να καλεί σε βοήθεια. Για καλή της τύχη ο αδελφός της ξύπνησε από τις φωνές της και εισέβαλε στο δωμάτιό της. Στη θέα του ο νεαρός μετανάστης εγκατέλειψε την προσπάθειά του και έτρεξε προς την πόρτα για να διαφύγει.

Η πόρτα ήταν όμως, κλειδωμένη και επέστρεψε από τις σκάλες πάλι στο εσωτερικό της οικίας ενώ ο αδελφός της κοπέλας τον κυνηγούσε. Κατάφερε και να τον χτυπήσει. Τελικά, ο επίδοξος βιαστής διέφυγε από το παράθυρο από το οποίο μπήκε, πηδώντας στον δρόμο από ύψος περίπου πέντε μέτρων. Στη συνέχεια, στο σπίτι της άτυχης κοπέλας επέστρεψε και η μητέρα της, η οποία κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός.

(πληροφορίες από lesvosnews.gr)

Πηγή: Συνελήφθη επίδοξος βιαστής στη Λέσβο – Εισέβαλε σε σπίτι και επιτέθηκε σε 18χρονηaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα