Συγκλονίζει παίκτρια του «My style rocks» μιλώντας on camera για το πρόβλημα υγείας που δεν της επιτρέπει να γίνει μητέρα (video)

Η Τζίνα Δημητρακοπούλου «συστήθηκε» στον κόσμο μέσα από τη συμμετοχή της στο «My style rocks» και είχε γνωρίσει μεγάλη απήχηση.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας ένιωσε την ανάγκη να κάνει μία συγκλονιστική εξομολόγηση on camera μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που δεν της επιτρέπει να κάνει παιδιά. Απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Το πρωινό» καθώς η παίκτρια το «ανέβασε» στο κανάλι της youtube.

«Σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας ένα εντελώς προσωπικό θέμα με σκοπό να βοηθήσω όσες περισσότερες γυναίκες μπορώ μέσα από τα δικά μου βιώματα. Πριν περίπου έντεκα χρόνια έκανα ένα χειρουργείο με καισαρική τομή στα γυναικολογικά μου γιατί είχα δυο κύστες στις ωοθήκες και έτσι ξεκίνησε να πειράζεται ο κύκλος μου. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν συρρικνωθεί οι ωοθήκες μου και, δεν έχω κύκλο, άρα έχω περάσει σε φάση κλιμακτηρίου, όπως περνάνε οι μανάδες σας οι κυρίες που μας βλέπουνε.

Τα συμπτώματα χτυπάνε πρώτα στην ψυχολογία και εγώ νόμιζα ότι έχω κρίση πανικού, γιατί δεν με χωρούσε ο χώρος, επίσης έχει εξάψεις και εφιδρώσεις. Βλέπεις αλλαγή στην ποιότητα του δέρματός σου, στα μαλλιά σου, στο σώμα σου… αλλάζουν τα πάντα και κλονίζονται πολλά μέσα σου.

Με συναντούν στο δρόμο γνωστοί που έχω να τους δω από τον γάμο τους και μου λένε: “Άντε κανένα παιδάκι;”. Πλέον απαντώ ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά και έρχεται σε δύσκολη θέση αυτός που ρωτάει γιατί δεν κάνω παιδιά».

Της βγάζουμε το καπέλο που βρήκε τη δύναμη να μιλήσει δημόσια για ένα τόσο «ευαίσθητο» θέμα περνώντας ένα αισιόδοξο μήνυμα στις γυναίκες που περνούν ανάλογα προβλήματα υγείας.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο της:

Διαβάστε περισσότερα