Συγκλονίζει ο Μιχαΐλοβιτς για τη μάχη με τη λευχαιμία: Πέρασαν δύσκολοι μήνες, έκλαψα πολύ (video)

O Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, εμφανώς αλλαγμένος εμφανισιακά, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου, μετά από τέσσερις μήνες, μιλώντας για τη «μάχη» που έδωσε με τη λευχαιμία. Τα λόγια του συγκλονίζουν, αναφέροντας: «Πέρασαν πολύ δύσκολοι μήνες, έκλαψα πολύ. Όσοι δίνουν αυτή τη μάχη, πρέπει ν’ αντιμετωπίζουν την αρρώστια στα ίσια. Δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο να ντρέπεται κάποιος».

Ο σέρβος τεχνικός, δεχόμενος φαρμακευτική αγωγή και με τη βοήθεια των γιατρών, προσπαθεί να μπει ξανά σε κανονικούς ρυθμούς ζωής, έχοντας πάρει εξιτήριο από την κλινική που νοσηλευόταν.

Αναλυτικά ο πρώην σπουδαίος άσος ανέφερε πριν από μερικές ημέρες:

«Την τελευταία φορά που βρέθηκα μπροστά σας σε συνέντευξη Τύπου ήταν για να σας ανακοινώσω την αρρώστια. Θα ήθελα να πως σε όλους όσοι δίνουν τη δική τους μάχη, να μην αισθάνονται πιο αδύναμοι από εμένα. Πρέπει ν’ αντιμετωπίζουν την αρρώστια στα ίσια. Δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο να ντρέπεται κάποιος.

Το μοναδικό που δεν πρέπει να χάσει ποτέ, είναι η θέληση για ζωή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς και τις ομάδες για τα μηνύματά τους, τα συνθήματα, τα πανό…

Η αλήθεια είναι ότι έκλαψα πολύ. Πέρασαν πολύ δύσκολοι μήνες και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γιατρούς και τις νοσοκόμες που με φρόντισαν. Ήταν οι φύλακες άγγελοί μου. Δεν θα τα είχα καταφέρει δίχως εκείνους. Θα τους είμαι αιώνια ευγνώμων…

Θα ήθελα όμως πάνω απ’ όλα να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου που απέδειξε ότι έχει… μεγαλύτερα “καρύδια” από εμένα. Δεν αισθάνομαι ήρωας. Είμαι απλά ένας άνθρωπος όπως όλοι οι υπόλοιποι…».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

TODO UN GUERRERO: Sinisa #Mihajlovic rompió en llanto, muy emocionado y feliz, tras ganarle la batalla a la leucemia y dejó este especial agradecimiento para su familia.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SportsCenter ESPN (@scespn) στις 29 Νοέ, 2019 στις 2:20 μμ PST

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς έκατσε φέτος στον πάγκο της Μπολόνια στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο, καθώς χρειάστηκε να μπει σε νοσοκομείο για τον δεύτερο κύκλο χημειοθεραπειών. Οι παίκτες της Μπολόνια του είχαν κάνει μάλιστα, και μια σούπερ έκπληξη, όταν πήγαν στο νοσοκομείο, μετά από μια σημαντική τους νίκη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

La noticia que alegra al mundo del fútbol: Sinisa #Mihajlovic, en una conferencia de prensa, anunció que terminó el tratamiento y le ganó la batalla a la #leucemia. GIGANTE.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SportsCenter ESPN (@scespn) στις 29 Νοέ, 2019 στις 2:16 μμ PST

Φυσικά δεν τον… ξεχνάει ο φίλος του, από την εποχή που έπαιζαν μπάλα, Ντέγιαν Στάνκοβιτς:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

“Padrino, sos una roca”, le dice #Stankovic, que destacó a #Mihajlovic como un guerrero. Juntos fueron parte de una histórica generación de futbolistas que brillaron en la Selección de #Yugoslavia y en el #Calcio.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SportsCenter ESPN (@scespn) στις 29 Νοέ, 2019 στις 2:22 μμ PST

Πηγή: Συγκλονίζει ο Μιχαΐλοβιτς για τη μάχη με τη λευχαιμία: Πέρασαν δύσκολοι μήνες, έκλαψα πολύ (video)altsantiri

Διαβάστε περισσότερα