Συγκλονίζει η κατάθεση της συντρόφου του 33χρονου στην Κύπρο: Με κακοποιούσε, φοβόμουν να φύγω

  • Αποκαλύπτονται όσα υποστηρίζει στην κατάθεσή της η 21χρονη Σάρα Σιάνς, η σύντροφος του 33χρονου
  • Η ίδια αποδίδει τον έρωτά της για τον Τζιωνή στο ότι αυτός ήταν αρχικά πολύ καλός και σωστός
  • Στην πορεία όμως άρχισε να κάνει χρήση ναρκωτικών, κυρίως κοκαΐνη και αμφεταμίνες, κάτι που επέφερε αλλαγές στη συμπεριφορά του

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 33χρονο Λοϊζο Τζιώνη, τον άνδρα που παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε με βάναυσο τρόπο το ζευγάρι στην Κύπρο.

Η ιστοσελίδα «Πολίτης» αποκαλύπτει όσα υποστηρίζει στην κατάθεσή της η 21χρονη Σάρα Σιάνς, η σύντροφος του 33χρονου.

Αναλυτικότερα, στην κατάθεσή της η 21χρονη φέρεται να κάνει αναφορά στο πώς γνωρίστηκε και πώς εξελίχθηκε η σχέση της με τον Τζιωνή, αλλά και για το τι ακολούθησε όταν ο 33χρονος επέστρεψε στο σπίτι μετά το έγκλημα και την ενημέρωσε ότι είχε σκοτώσει το ζεύγος.

Συγκεκριμένα, φέρεται να ανέφερε ότι μετά την αποφοίτησή της από το σχολείο παρακολουθούσε μαθήματα σε κολέγιο και παράλληλα εργαζόταν σε μπαρ στην Αγία Νάπα, για βιοποριστικούς λόγους, καθώς προέρχεται από φτωχή οικογένεια.

Ναρκωτικά και βία

Εκεί γνώρισε τον Τζιωνή ο οποίος εργαζόταν στον ίδιο χώρο. Προέκυψε αμοιβαία συμπάθεια, η οποία εξελίχθηκε σε δεσμό. Στην πορεία δημιουργήθηκαν πολύ δυνατά συναισθήματα στην ίδια για τον 33χρονο, σε σημείο που εγκατέλειψε το κολέγιο, ενώ αργότερα άρχισαν να συζούν.

Η ίδια αποδίδει τον έρωτά της για τον Τζιωνή στο ότι αυτός ήταν αρχικά πολύ καλός και σωστός, στην πορεία όμως άρχισε να κάνει χρήση ναρκωτικών, κυρίως κοκαΐνη και αμφεταμίνες, κάτι που επέφερε αλλαγές στη συμπεριφορά του.

Ειδικότερα, η 21χρονη ισχυρίζεται ότι άρχισε να γίνεται επιθετικός και σε κάποιες περιπτώσεις να την κακοποιεί, τόσο σεξουαλικά όσο και ψυχολογικά, ενώ τελευταία είχε αρχίσει να μεταφέρει στο σπίτι και αντικείμενα, όπως το ξίφος και το ρόπαλο που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος, τα οποία, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της 21χρονης, άρχισαν να τη φοβίζουν περισσότερο και ήθελε να ξεφύγει.

Ωστόσο, λόγω της επιθετικής συμπεριφοράς του 33χρονου, φοβόταν να διακόψει τη σχέση τους.

Ενδεικτικά, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 21χρονη είπε στην κατάθεσή της ότι ο 33χρονος είχε τρυπήσει μέχρι και τα τέσσερα λάστιχα του οχήματός της για να μην μπορεί να μετακινείται, ενώ περαιτέρω φέρεται να υποστηρίζει ότι παρόλο που υποφέρει από σοβαρή πάθηση, εντούτοις τύγχανε κακομεταχείρισης, ακόμα και σε στιγμές που οι πόνοι από την ασθένεια ήταν φρικτοί.

Ακόμα η 21χρονη φέρεται να κάνει αναφορά στο τι ακριβώς συνέβη τόσο πριν όσο και μετά τη διάπραξη του εγκλήματος. Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι κατά τη συνάντηση που έγινε στο σπίτι όπου διαμένει με τον 33χρονο λίγο πριν κινηθούν για να διαπράξουν τη ληστεία και στην οποία ήταν παρόντες η ίδια, ο Λευτέρης Σολωμού και ο Μάριος Ξενοφώντος, ο Τζιωνής είχε ζητήσει από τον ετεροθαλή αδελφό του να πάει μαζί του στο σπίτι του τραγικού ζεύγους.

Ωστόσο αυτός αρνήθηκε και έτσι πήγε μαζί του ο Χ’’ Ξενοφώντος, ενώ η ίδια και ο Σολωμού πήραν οδηγία όπως παραμείνουν στο σπίτι και περιμένουν τηλεφώνημα για να πάνε να παραλάβουν τα κλοπιμαία.

πηγή