Συγκλονίζει η Κάτια Ζυγούλη περιγράφοντας πώς σώθηκε με τα παιδιά της από τη φονική πυρκαγιά (εικόνα)

Η Κάτια Ζυγούλη συγκλονίζει με μήνυμά της για το πώς γλίτωσε με τα παιδιά της από τη φονική πυρκαγιά.

Βρισκόταν στο σπίτι της στον Νέο Βουτζά όταν ξέσπασε η πυρκαγιά με τον Σάκη Ρουβά να λείπει εκτός Αθηνών για εμφανίσεις. Πόσταρε στην προσωπική της σελίδα στο instagram φωτογραφία του γιου της να κάνει μπάνιο κι έγραψε:

«Βλέπω τώρα τον γιο μου να παίζει με το νερό, γιατί ειδοποιήθηκα εγκαίρως από τη Στέλλα για τη φωτιά και θα την ευγνωμονώ για πάντα. Και αισθάνομαι τυχερή που ο πατέρας μου σώθηκε από της φλόγες μέσα σε ένα φρεάτιο με νερό την τελευταία στιγμή και μπορώ πάλι να τον αγκαλιάσω.

Και αισθάνομαι τυχερή που σε λίγες ημέρες θα μπορώ να επιστρέψω στο σπίτι μου που θα είναι και πάλι λειτουργικό. Μα αυτό που με κάνει πιο τυχερή είναι πως δεν θα ξεχάσω τι έγινε. Κάθε πρωί θα κοιτάω από το παράθυρο μου όλες τις μάνες που έμειναν με άδειες αγκαλιές, όλα τα παιδιά που έχασαν τις μητέρες τους, όλους τους ανθρώπους που χάσανε τους δικούς τους, όλους μου τους φίλους που χάσανε τα σπίτια τους. Όλους τους γείτονες μου που χάσανε την ζωή τους. Θα τους θυμάμαι κάθε μέρα, με θλίψη αλλά και ότι δώρο μπορεί να σημαίνει αυτό…».

πηγή