Συγκλονίζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Φίλος της διαγνώστηκε με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο…

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «ράγισε καρδιές» με μία αποκάλυψη που έκανε στο instagram. Το μοντέλο και κριτής του «GNTM» ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί κάτι συγκλονιστικό με τους διαδικτυακούς του φίλους ενώ ζήτησε τη βοήθειά τους.

«Αυτός είναι ο John Ligas, ο καλύτερος μου φίλος εδώ και πέντε χρόνια. Πάντα με αφήνει να βάζω φίλτρα στο πρόσωπο του και να βγάζω φωτογραφίες. Είναι ο προπονητής μου και ο παρτενέρ μου στο χορό. Αγαπάει τα παγωτά, τα λουλούδια, τα πάρτι με εσώρουχα, τα βίντεο, τα boomerang και τον καφέ.

Αγαπάει τις βόλτες με το ποδήλατο και φοβάται το τρενάκι του τρόμου. Τον αφήνω να σκεφτεί ένα νέο ελληνικό τραγούδι και πραγματικά του αρέσει πολύ. Ο John διαγνώστηκε με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο και έκανε μετάσταση στην υπατική λεκάνη. Είναι πολύ δυνατός και το παλεύει κάθε μέρα με θετικό μυαλό και τεράστια καρδιά, γεμάτη από αγάπη. Έχει ένα μήνυμα για όλους εσάς.

Η ζωή είναι τόσο μικρή, αφήστε όλα τα πικρά πίσω και επιλέξτε την αγάπη. Κοιτάξτε μπροστά, μοιράστε αγάπη και πάντα να κοιτάτε στη φωτεινή πλευρά της», έγραψε και ζήτησε από τους followers της να κάνουν μια δωρεά για τον φίλο της ώστε να του κάνουν λίγο πιο όμορφη τη ζωή.

Πηγή: Συγκλονίζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Φίλος της διαγνώστηκε με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο…altsantiri

Διαβάστε περισσότερα