Συγκινεί το αντίο του Κατσούλη στον Πάνο Χατζηκουτσέλη

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε ο Κρατερός Κατσούλης τον Πάνο Χατζηκουτσέλη.

«Και μέσα σε όλα αυτά τα πολύ δύσκολα που ζούμε … έμαθα μόλις, καθυστερημένα, ξαφνικά , σαν τελευταία κουβέντα πριν την καληνύχτα… ότι έφυγε, ο πρώτος «Δάσκαλος» μου. Ο άνθρωπος που με αυτήν την απαράμιλλη αγάπη ευγένεια, διακριτικότητα, απίστευτο χιούμορ και βαθιά γνώση του Θεάτρου, που τον διέκρινε, άνοιξε με περισσή γενναιοδωρία και τιτάνια υπομονή, τον μαγικό κόσμο των Θεατρικών κειμένων , σε ένα δεκαοχτάχρονο νέο που δεν ήξερε απολύτως τίποτα… και που τύγχανε να είναι γιος οικογενειακών φίλων. Πριν τις σχολές, πριν από όλα.

Πολλές φορές έκτοτε, ερχόσουν στη μνήμη μου αγαπημένε Πάνο. Πάντα με ευγνωμοσύνη , γλυκύτητα και τρυφερότητα. Ποιος ξέρει αν δεν μου είχες μεταδώσει την τόσο μεγάλη αγάπη σου για το Θέατρο με αυτήν την υπέροχη προσωπικότητα σου, τι θα είχε γίνει; Τριάντα χρόνια μετά σε αποχαιρετώ , και σε ευχαριστώ και πάλι. Πολύ. Καλό ταξίδι αγαπημένε … αγάπη φως ευλογία».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Και μέσα σε όλα αυτά τα πολύ δύσκολα που ζούμε … έμαθα μόλις, καθυστερημένα, ξαφνικά , σαν τελευταία κουβέντα πριν την καληνύχτα… ότι έφυγε , ο πρώτος «Δασκαλος»μου. Ο άνθρωπος που με αυτήν την απαράμιλλη αγάπη ευγένεια , διακριτικότητα , απίστευτο χιούμορ και βαθιά γνώση του Θεατρου, που τον διέκρινε, άνοιξε με περισσή γενναιοδωρία και τιτάνια υπομονή, τον μαγικό κόσμο των Θεατρικών κειμένων , σε ένα δεκαοχτάχρονο νέο που δεν ήξερε απολύτως τίποτα… και που τύγχανε να είναι γιος οικογενειακών φίλων. Πριν τις σχολές, πριν από όλα … Πολλές φορές έκτοτε , ερχόσουν στη μνήμη μου αγαπημένε Πανο. Πάντα με ευγνωμοσύνη , γλυκύτητα και τρυφερότητα. Ποιος ξερει αν δεν μου είχες μεταδώσει την τόσο μεγάλη αγάπη σου για το Θεατρο με αυτήν την υπέροχη προσωπικότητα σου , τι θα είχε γίνει ;! Τριάντα χρόνια μετά σε αποχαιρετώ , και σε ευχαριστώ και πάλι. Πολύ. Καλό ταξίδι αγαπημένε … αγάπη φως ευλογία

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ krateroskatsoulis στις 20 Μάρ, 2020 στις 2:53 μμ PDT

Πηγή: Συγκινεί το αντίο του Κατσούλη στον Πάνο Χατζηκουτσέληaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα