Στραγγάλισαν μάνα & κόρη και πέταξαν τα ακρωτηριασμένα πτώματα σε κάδους – Η στυγερή δολοφονία αποκαλύφθηκε 13 χρόνια μετά

Επί δεκατρία ολόκληρα χρόνια, μια γυναίκα από τη Γεωργία ηλικίας 59 ετών και η 21χρονη κόρη της, οι οποίες ζούσαν στα Πετράλωνα, θεωρούνταν εξαφανισμένες από την οικογένειά τους.

Ενδεχομένως, οι συγγενείς στην πατρίδα τους να φοβόντουσαν ότι κάτι κακό πιθανότατα να είχε συμβεί, εντούτοις κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι είχαν μαρτυρήσει στα χέρια δύο ανδρών και ότι τα μέλη από τα τεμαχισμένα πτώματά τους είχαν πεταχτεί σε διάφορους κάδους σκουπιδιών στην Αθήνα, χωρίς να βρεθεί ποτέ το παραμικρό στοιχείο.

Η εξαφάνιση των δύο γυναικών είχε δηλωθεί το 2007 στο Τ.Α. Ομονοίας και η υπόθεση διερευνήθηκε, αλλά δεν προέκυψε κάποιοι στοιχείο που να οδηγεί στα ίχνη τους. Δεκατρία χρόνια αργότερα, όμως, η υπόθεση ξανάνοιξε έπειτα από μια πληροφορία που δόθηκε στις Αρχές για πιθανή εμπλοκή δύο Πακιστανών που ζουν και εργάζονται στην Αθήνα.

Η αστυνομία εντόπισε τους Πακιστανούς και κατά την ανάκρισή τους ομολόγησαν τη φρικιαστική πράξη τους. Ο ένας εξ αυτών φέρεται να διατηρούσε δεσμό με την κόρη και η μητέρα της κοπέλας τον απειλούσε ότι αν συνεχίσει να τη βλέπει, θα τα αποκάλυπτε όλα στη σύζυγό του. Τότε αποφάσισε ότι θα έδινε τέλος σε αυτή την ιστορία με τον πλέον αρρωστημένο τρόπο. Κάλεσε τις δύο γυναίκες σπίτι του για να μιλήσουν και με τη βοήθεια ενός δεύτερου ατόμου, τις έπνιξε. Στη συνέχεια, τα πτώματα τεμαχίστηκαν, τα μέλη μπήκαν σε σακούλες σκουπιδιών και με τη βοήθεια ενός τρίτου Πακιστανού, πετάχτηκαν σε διάφορους κάδους σκουπιδιών στην Αθήνα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, υπόθεση ανθρωποκτονίας δύο (2) αλλοδαπών γυναικών -μητέρας και κόρης- ηλικίας 59 και 21 ετών αντίστοιχα, οι οποίες είχαν εξαφανισθεί την 6-7-2007 από την περιοχή των Αθηνών και έκτοτε δεν είχαν δώσει σημεία ζωής.

Η εξαφάνιση των ανωτέρω γυναικών είχε δηλωθεί στο Τ.Α. Ομονοίας και η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών του Τμήματος Αναζητήσεων της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων, συνέστησε ειδική ερευνητική ομάδα για την επανεξέταση της υπόθεσης.

Μετά από συνεργασία με τις Αρχές της χώρας καταγωγής των θυμάτων, μέσω της Εθνικής Μονάδας Interpol και επισταμένες αναζητήσεις, εντοπίσθηκαν στην Αθήνα οι δύο φερόμενοι ως δράστες και προσήχθησαν. Πρόκειται για δύο (2) αλλοδαπούς ηλικίας 54 και 60 ετών.

Όπως διαπιστώθηκε, τα θύματα είχαν δολοφονηθεί δι’ ασφυξίας, εντός του διαμερίσματος του 54χρονου στα Πετράλωνα και στη συνέχεια οι δράστες, με τη βοήθεια και τρίτου ατόμου, εξαφάνισαν τις σορούς τους.

Κίνητρο των πράξεών τους, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 54χρονου, ήταν προσωπικές διαφορές με τα θύματα.

Τα νέα στοιχεία που προέκυψαν υποβλήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση και σε βάρος των δραστών εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν».

Πηγή φωτό: pexels.com

Διαβάστε περισσότερα