Στο νοσοκομείο από μπουνιά πολίτη ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται, από τη μία τα ξημερώματα ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, Γιώργος Δουγαλής, μετά από ξυλοδαρμό που υπέστη από 62χρονο, κάτοικο Κρόκου.

Ο κ. Δουγάλης,  γύρω στα μεσάνυχτα σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr μετέβη σε κεντρικό καφέ του Κρόκου Κοζάνης. Κάποιος από τους θαμώνες του μαγαζιού, βλέποντάς τον, φέρεται να του είπε: «Τι, εκλογές έχουμε και μου ήρθες; Ανά τέσσερα χρόνια εμφανίζεσαι στον Κρόκο».

Όπως λένε, από το περιβάλλον του Αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου, ο κ. Δουγαλής, αφού τον ακούμπησε φιλικά στην πλάτη, του απήντησε: «Σ’ εσένα πάντως δεν έρχομαι να με ψηφίσεις». Ακολούθησε ένας σύντομος διάλογος με κατάληξη το γρονθοκόπημα στο πρόσωπο τού κ. Δουγαλή, από  την πλευρά του 62χρονου. Όπως συμπληρώνουν, από το περιβάλλον του Αντιπροέδρου, ο κ. Δουγάλης, αν κι αιμόφυρτος, δεν προέβαλε καμία αντίσταση, ενώ αμέσως μετά κι αφού είχε λήξει το συμβάν, μετέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης όπου και υπέβαλε μήνυση. Στη συνέχεια πήγε στο νοσοκομείο Κοζάνης, όπου και νοσηλεύεται, μέχρι κι αυτή την ώρα, με τραύματα στο πρόσωπο.

Πηγή: kozan.gr

Πηγή φωτογραφίας: kozan.gr

πηγή