Στο αρχείο η υπόθεση Αμπιντάλ με την εικαζόμενη παράνομη διακίνηση οργάνων (εικόνες)

Η υπόθεση του Ερίκ Αμπιντάλ που αφορά την εικαζόμενη παράνομη διακίνηση οργάνων μπαίνει στο αρχείο σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο.

Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, ο δικαστής απέρριψε το εκ νέου άνοιγμα της υπόθεσης του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, όπως επιβεβαιώθηκε από έναν από τους δικηγόρους του Σάντρο Ροσέλ, Αντρές Μαλουέντα, αφού αποκλείστηκε η παραποίηση εγγράφων και υπογραφών.

Ο συγκεκριμένος δικηγόρος εξήγησε, μέσω του Twitter, ότι δεν υπάρχει «κανένα νέο γεγονός που να υποδηλώνει την ανάγκη επανέναρξης της υπόθεσης». Εξέφρασε, ακόμα, τη λύπη του για τη ζημία που προκλήθηκε από τις διαρροές, που οδήγησαν την εισαγγελική υπηρεσία να προτρέψει το άνοιγμα της υπόθεσης: «Πρόκειται για μία υπόθεση που έπληξε, δυστυχώς, την εικόνα του Εθνικού Οργανισμού Μεταμόσχευσης και του Νοσοκομείου Clinic, ιδρύματα θεσμικού κύρους. Όταν η είδηση έφτασε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο τίτλος ήταν ότι ο Σάντρο Ροσέλ αγόρασε παράνομα ήπαρ. Σήμερα ο τίτλος είναι ότι μπαίνει στο αρχείο η υπόθεση Αμπιντάλ».

Αρχικά ο Ερίκ Αμπιντάλ μπλέχτηκε σε υπόθεση παράνομης αγοράς ήπατος, λόγω της περιπέτειας υγείας που πέρασε, μετά από συνομιλίες που βγήκαν στη δημοσιότητας. Ο πρώην διεθνής άσος υπογράμμισε ότι δότης του μοσχεύματος ήταν ο ξάδερφός μου. Η υπόθεση άνοιξε μετά από εισαγγελική παρέμβαση…

Ο Ερίκ Αμπιντάλ το καλοκαίρι βρέθηκε στη χώρα μας και στην Ελούντα, όπου έπαιξε λύρα και λαούτο, προσφέροντας μοναδικές στιγμές.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Διαβάστε περισσότερα