Στον 30χρονο οδηγό φορτηγού ανήκει η σορός που εντοπίσθηκε στη Μάνδρα – Ένας αγνοούμενος

  • Αυξάνεται ο τραγικός απολογισμός
  • Αντιμέτωποι με τη λάσπη, το κρύο και τους… ληστές οι κάτοικοι στη δυτική Αττική
  • Έχουν συλληφθεί 13 άτομα
  • Κλειστά τα σχολείο – Κλειστοί οι δρόμοι

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στη δυτική Αττική καθώς οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες έφτασαν πλέον τους 21, ενώ ένας άνθρωπος συνεχίζει να αγνοείται.

Το πρωί της Δευτέρας, εντοπίστηκε αρχικά από υπαλλήλους του Δήμου, ακόμη ένας νεκρός, στην ίδια περιοχή που βρέθηκαν τα τελευταία τέσσερα θύματα, κάτω από μπάζα και λάσπες, πέριξ του αμαξοστασίου του Δήμου Το θύμα εντοπίστηκε κάτω από φερτά υλικά δίπλα σε κοντέινερ του αμαξοστασίου, ανασύρθηκε από άντρες της Πυροσβεστικής και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείo.

Πρόκειται για τον οδηγό φορτηγού που αγνοείτο και συγκεκριμένα για έναν 30χρονο άνδρα.

Σήμερα θα κηδευτεί και ο Γιάννης Ρούμελης, ο 38χρονος οδηγός φορτηγού που εντοπίστηκε νεκρός το Σάββατο και ο 28χρονος Πέτρος Κολέτσης από το Ίλιον.

Αντιμέτωποι με τη λάσπη και το κρύο οι κάτοικοι

Σχεδόν μια εβδομάδα μετά τις πλημμύρες, οι κάτοικοι της περιοχής που προσπαθούν ακόμη να μαζέψουν τα υπάρχοντά τους, αντιμέτωποι με το κρύο και τη λάσπη.

Δείτε επίσης: Τραγωδία δίχως τέλος: Στους 20 οι νεκροί στη Μάνδρα – 955 κτίρια χρήζουν αποζημίωσης

Παράλληλα, έχουν συλληφθεί ήδη 13 άτομα, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για την πρόληψη κλοπών στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές της Μάνδρας Αττικής και της Νέας Περάμου. Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Κλειστά σχολεία – Κλειστοί δρόμοι

Τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά τουλάχιστον έως την επόμενη Παρασκευή.

Κλειστή ως 30 Νοεμβρίου η παλαιά εθνική Ελευσίνας-Θήβας -Λόγω καταστροφών από την πλημμύρα. Από τη Δευτέρα (20/11) έως και τις 31 Νοεμβρίου η παλαιά εθνική οδός Ελευσίνας-Θήβας θα είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Δείτε επίσης: Κλειστή από σήμερα μέχρι το τέλος Νοεμβρίου η παλαιά εθνική οδός Ελευσίνας – Θήβας

Η ΓΑΔΑ ανακοίνωσε την απόφαση που λήφθηκε για λόγους ασφαλείας, μετά τις καταστροφές που προκάλεσε η φονική πλημμύρα.

Δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία παντός είδους οχήματος (επιβατικά, δίκυκλα, φορτηγά, λεωφορεία, μηχανήματα έργων κ.λπ.) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της ΠΕΟ Ελευσίνας-Θήβας, στο τμήμα της από το 5ο χιλιόμετρο (πρατήριο καυσίμων «CYCLON») μέχρι και τα όρια με τον νομό Βοιωτίας, που φτάνει η εδαφική αρμοδιότητα του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας.

Από την απαγόρευση εξαιρούνται τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης, τα οχήματα κρατικών κ.λπ. υπηρεσιών, εκείνα που συνδράμουν στην αποκατάσταση των ζημιών, τα οχήματα τροφοδοσίας καταστημάτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους έως 3,5 τόνους, καθώς και τα ΙΧ αυτοκίνητα των μονίμων κατοίκων και εργαζομένων (εκπαιδευτικοί, ιδιωτικοί υπάλληλοι κ.λπ.) σε επιχειρήσεις και υπηρεσίες του Δημοσίου που εξυπηρετούνται από το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο.

Δείτε επίσης: Επιπλέον ενίσχυση 5.000 για νοικοκυριά στη Δ. Αττική, ανακοίνωσε ο Τζανακόπουλος (video)

πηγή