Στη φυλακή ο 74χρονος που δάγκωσε και κλότσησε τη σύζυγό του στον Βόλο

Στη φυλακή κατέληξε ένας 74χρονος άνδρας από τα Μελισσάτικα, διότι χτύπησε και δάγκωσε στο χέρι και κλότσησε την 69χρονη σύζυγό του.

Ο κατηγορούμενος, εμφανίστηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με χτυπήματα στο πρόσωπο και μετά από ερωτήσεις του εισαγγελέα είπε ότι του τα προκάλεσε ο γιος του που δέρνει τον ίδιο και τη σύζυγό του, γιατί δεν εργάζεται και ζητάει συνεχώς χρήματα.

Ο πρόεδρος του Δικαστηρίου έδωσε το λόγο στην 69χρονη γυναίκα, που έβγαλε κραυγή αγωνίας για τη συμβίωσή της με τον 74χρονο, λέγοντας ότι πάντα ήταν βίαιος και επιθετικός μαζί της, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει γίνει «αγρίμι.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι χτύπησε τη σύζυγό του, ενώ τόνισε ότι ο γιος τους, ζητάει συνεχώς χρήματα και τη βρίζει με ακατονόμαστες φράσεις όταν δεν έχει να του δώσει.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της ποινής, για την οποία ο 74χρονος είπε ότι «ήταν μεγάλη και δεν έκανε κανένα έγκλημα», κρατήθηκε για να οδηγηθεί στο κρατητήριο, ενώ η σύζυγός του, αποχώρησε για το σπίτι της μόνη.

magnesianews.gr

Διαβάστε περισσότερα