Στη «γειτονιά των αγγέλων» ο μικρός Παναγιώτης – Γερβάσιος: Συλλυπητήρια από την οικογένεια του Άρη

Ο μικρός Παναγιώτης – Γερβάσιος, ο οποίος συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα με τη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή, βρίσκεται στη «γειτονιά των αγγέλων».

Ο μικρός φίλος του Άρη υποβλήθηκε την Τρίτη (12/11) σε μία επίπονη εγχείριση στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, αλλά δεν άντεξε η καρδούλα του, η οποία «φτερούγισε» την ώρα της επέμβασης, μην έχοντας άλλες δυνάμεις.

Η οικογένειά του, οι άνθρωποι, ο οργανισμός του Άρη, αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα βυθίστηκαν στο πένθος, συγκλονισμένοι από την είδηση του θανάτου του. Λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση του θλιβερού συμβάν η «κίτρινη» ΠΑΕ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της με μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Facebook. «Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου. Καλό ταξίδι μικρέ μας Παναγιώτη – Γερβάσιε. Κουράγιο και δύναμη στους γονείς», ανέφερε στο μήνυμά της η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Υπάρχουν στιγμές που οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν τη θλίψη και τον πόνο.

Η απώλεια του μικρού Παναγιώτη-Γερβάσιου, παρά την τεράστια μάχη που έδωσε, μας έχει συγκλονίσει όλους.

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους γονείς του και στην οικογένειά του, γνωρίζοντας ότι τα λόγια συμπαράστασης δεν μπορούν να απαλύνουν την οδύνη για τον άδικο και πρόωρο χαμό του παιδιού τους.

Ο Θεός ας αναπαύσει τη ψυχούλα του…», έγραψε στο Facebook η μπασκετική ομάδα του Άρη.

Ο μικρός Παναγιώτης – Γερβάσιος είναι ήδη στη γειτονιά των αγγέλων, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά που έφυγαν τόσο νωρίς και άδικα από τη ζωή.

Πηγή: Στη «γειτονιά των αγγέλων» ο μικρός Παναγιώτης – Γερβάσιος: Συλλυπητήρια από την οικογένεια του Άρηaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα