Στην Εντατική ο «φτερωτός Μαραντόνα» που κατηγορείται για τη δολοφονία του Ζαφειρόπουλου

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται στην Αλβανία ο 32χρονος ύποπτος, που συνελήφθη για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Ο κακοποιός, μαζί με έναν 22χρονο συνεργό του έπεσαν σε ενέδρα αντίπαλης συμμορίας στο χωριό Πόρο της γειτονικής χώρας. Από τα πυρά έπεσε νεκρός ο 22χρονος, ενώ ο 32χρονος τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο 32χρονος έχει το ψευδώνυμο «φτερωτός Μαραντόνα» από την εποχή, που έπαιζε ποδόσφαιρο σε ομάδα της Μεγαλόπολης. Κατηγορείται από τις ελληνικές Αρχές ότι ήταν μαζί με τον 34χρονο ομοεθνή του στην οδό Ασκληπιού, όταν δολοφόνησαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, στις 12 Οκτωβρίου του 2017.

Αμέσως μετά τη δολοφονία διέφυγε στην Αλβανία. Δέκα μήνες μετά, όμως, επέστρεψε και διέπραξε ληστεία σε τράπεζα στη Μεσσήνη, στις 18 Ιουνίου του 2018. Οι κάμερες τον απαθανάτισαν και τα αποτυπώματά του βρέθηκαν στο σημείο. Λίγες ημέρες μετά, στις 27 Ιουνίου, συμμετείχε σε ληστεία κοσμηματοπωλείου στου Ζωγράφου.

Οι Έλληνες αξιωματικοί φοβούνται ότι οι αλβανικές αρχές δεν θα εκδώσουν τον 32χρονο στη χώρα μας, αλλά θα ζητήσουν να δικαστεί εκεί. Λένε ότι αυτό πρακτικά δεν είναι δυνατό και έτσι σύντομα θα αποφυλακιστεί.

(πληροφορίες από ant1news)

Διαβάστε περισσότερα