Στέλιος Κουδουνάρης: Εξομολογήθηκε για πρώτη φορά τον λόγο που δεχόταν bullying όταν ήταν μικρός

Ο Στέλιος Κουδουνάρης κατά τη διάρκεια της εκπομπής «My style rocks» εξομολογήθηκε το bullying που δεχόταν στο σχολείο και για ποιο λόγο.

Όπως είπε γυρνούσε σπίτι και έκλαιγε αλλά μια συζήτηση με τον πατέρα του τον έκανε να αλλάξει γνώμη και να νιώσει περήφανος για τον λόγο που στενοχωριόταν μέχρι τότε.

«Εμένα όταν ήμουν μικρός με κορόιδευαν για το επίθετό μου, όπου κι αν πήγαινα έκαναν «ντριν ντριν» και είχα κόμπλεξ. Στην τρίτη δημοτικού είχα τσακωθεί με ένα συμμαθητή μου ο οποίος μου είπε “τώρα που θα πάμε στο γυμνάσιο θα μας φωνάζουν με τα επίθετά μας και θα σε λένε συνέχεια Κουδουνάρη και όλοι θα γελάνε”. Και μου είχε μείνει αυτό και πήγα σπίτι και έκλαιγα και μου λέει ο πατέρας μου “θα ήθελες δηλαδή να σε λένε Στέλιο Στυλιανού (σ.σ. στην Κύπρο είθισται να είναι ίδια τα ονόματα και τα επίθετα στις οικογένειες) και να μην ξέρεις ποιος είναι; Έχεις ένα ιδιαίτερο επίθετο που δεν το έχει κανένας άλλος. Και από τότε νιώθω πολύ περήφανος για το όνομά μου».

Ενώ και σαν ενήλικας δέχτηκε bullying. «Και μεγαλώνοντας όταν ξεκίνησα να κάνω τα δικά μου ρούχα πάρα πολύς κόσμος μου έλεγε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω καριέρα με αυτό το όνομα. Και στο εξωτερικό όταν ξεκίνησα να πουλάω τα ρούχα μου μου έλεγαν ότι το Κουδουνάρης δεν διαβάζεται και δεν πρέπει να το έχω στο label μου και εγώ έλεγα ότι αφού διαβάζετε το Ανν Ντεμεουλμέστερ (σ.σ. πρόκειται για πολύ γνωστή Βελγίδα σχεδιάστρια μόδας) θα διαβάζεται και το δικό μου».

Διαβάστε περισσότερα