Σοκ στη Ρωσία: Σκότωσε μέσα στο αμφιθέατρο συμφοιτητή του και αυτοκτόνησε (video)

Ένα τραγικό συμβάν που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη συνέβη μέσα σε αμφιθέατρο κολλεγίου, την ώρα του μαθήματος, όταν ένας 19χρονος σκότωσε συμφοιτητή του και αυτοκτόνησε. Εκτυλίχθηκαν σκηνές αλλοφροσύνης.

Συγκεκριμένα, ένας 19χρονος φοιτητής σκότωσε συμφοιτητή του μέσα στο κολλέγιό τους στο Blagoveshchensk της Ρωσίας και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο. Ο Daniil Zasorin άνοιξε πυρ εν ώρα παράδοσης όταν ο καθηγητής ζήτησε από τον ίδιο να αποχωρήσει από το αμφιθέατρο λόγω κακής συμπεριφοράς.

Ο 19χρονος τραυμάτισε τέσσερις συμφοιτητές του, ένας εκ των οποίων υπέκυψε στα τραύματά του μετά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο. Ένας αστυνομικός, που άκουσε τους πυροβολισμούς, έσπευσε στο σημείο και τραυμάτισε τον δράστη, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ίδιος καθηγητής είχε διώξει από την αίθουσα, άλλες δύο φορές, τον Zasorin, λόγω της προκλητικής συμπεριφοράς του. Μετά το αιματηρό επεισόδιο εντοπίστηκε και η τσάντα του 19χρονου στις τουαλέτες του ιδρύματος, μέσα στην οποία βρέθηκαν σφαίρες.

Πηγή: ΑΝΤ1

Πηγή: Σοκ στη Ρωσία: Σκότωσε μέσα στο αμφιθέατρο συμφοιτητή του και αυτοκτόνησε (video)altsantiri

Διαβάστε περισσότερα