«Σκληρή γλώσσα» από τον Νταμπίζα στους παίκτες: Εσείς φταίτε για όλα

Καζάνι… που «βράζει» μοιάζει ο Παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο μετά και την συντριβή (4-0) από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Ο Νίκος Νταμπίζας μίλησε τη Δευτέρα (16/09) σε πολύ «σκληρή γλώσσα» στους παίκτες, ενώ ο κόσμος είναι στα «κάγκελα». Τις επόμενες ώρες ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Γιώργο Δώνη και τον τεχνικό διευθυντή και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις, μετά και τις δηλώσεις με «άρωμα» παραίτησης από τον προπονητή των «πράσινων» μετά το ματς με τον Άρη.

Η «βαριά» ήττα το βράδυ της Κυριακής (15/09) ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», με τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού» να επιρρίπτει το σύνολο των ευθυνών στους ποδοσφαιριστές και να καλύπτει εντελώς τον Γιώργο Δώνη.

Με το που επέστρεψε η αποστολή του «τριφυλλιού» από την Θεσσαλονίκη, οι «πράσινοι» μετέβησαν απευθείας στο Κορωπί όπου τους περίμενε με… άγριες διαθέσεις ο Νταμπίζας.

Απευθυνόμενος προς τους παίκτες τους είπε: «Δεν φταίμε ούτε εμείς, ούτε ο προπονητής γι΄ αυτή την εικόνα. Όλοι θα πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Είναι δική σας ευθύνη για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο».

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού κάλυψε απολύτως τον Γιώργο Δώνη. «Εσείς φταίτε για όλα, ούτε ο προπονητής, ούτε κανένας άλλος. Είναι αποκλειστικά δική σας η ευθύνη και απαράδεκτη η εικόνα που δείχνετε στο γήπεδο. Δεν κάνετε ούτε τα βασικά, είναι ντροπή αυτό που παρουσιάζετε και πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Δεν είναι δυνατόν να έχετε τόσο υποτονική αντίδραση, να μην τρέχετε, να μην βγάζετε “λύσσα” για την κάθε φάση και να παρουσιάζεται αυτά τα χάλια. Είστε στον Παναθηναϊκό, αλλά πολλοί από εσάς δεν το έχετε συνειδητοποιήσει. Κανείς να μην ήταν στον πάγκο, τέτοια εικόνα δεν είναι δυνατόν να υπάρχει, είναι ντροπή», είπε μεταξύ άλλων ο Νταμπίζας στους παίκτες σε πολύ υψηλούς τόνους.

Διαβάστε περισσότερα