Σε… φυλακή στις ΗΠΑ ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Μια ημέρα στη… φυλακή πέρασαν ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, μετά από πρόσκληση του σωφρονιστικού ιδρύματος Racine στην πολιτεία του Γουισκόνσιν στους παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς να επισκεφθούν τους έγκλειστους λίγο πριν τις γιορτές.

«Ήταν μία από τις καλύτερες εκδηλώσεις στις οποίες έχω συμμετάσχει ποτέ. Χάρηκα που ήρθαν αρκετοί συμπαίκτες μου και μέλη της ομάδας. Σημαίνει πολλά όταν βλέπεις έναν φίλο σου να κάνει κάτι για καλό σκοπό και με αυτή την κίνηση ήρθαμε όλοι ακόμη πιο κοντά» δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης στις φυλακές περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, και συζήτηση των παικτών με τους έγκλειστους. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε τον λόγο και μίλησε για λάθη του παρελθόντος αλλά και για πράγματα για τα οποία δεν νιώθει υπερήφανος και που χρειάστηκε να κάνει τα πρώτα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Ελλάδα.

Oι βασικοί παίκτες των Μπακς πήραν το ρόλο του προπονητικού τιμ σε φιλικό παιχνίδι με ομάδα φυλακισμένων, ενώ στο παρκέ μπήκαν στελέχη των Μιλγουόκι Μπακς.

Πηγή: Σε… φυλακή στις ΗΠΑ ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμποaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα