Σε νέα απολογία οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο. Και αυτό γιατί εκ νέου σε απολογία θα καλέσουν οι δικαστικές αρχές τον 19χρονο και τον 21χρονο προκειμένου για να διερευνήσουν τι ακριβώς έγινε και πώς δολοφονήθηκε η Ελένη Τοπαλίδου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής του OPEN  «Top Story» οι ασάφειες και τα διαφορετικά στοιχεία που εμφανίζονται  στα όσα έχουν πει μέχρι τώρα  οδηγούν τις δικαστικές αρχές στην ανάγκη να  τεθούν εκ νέου στη βάσανο των ερωτήσεων. Οι δύο κατηγορούμενοι ρίχνουν το βάρος της δολοφονίας ο ένας στον άλλον και υποστηρίζουν,  ο κάθε ένας από την πλευρά του, ότι αποτέλεσαν «πειθήνια όργανα» του άλλου. Σημείο κλειδί της υπόθεσης είναι το αποτύπωμα που όπως δείχνουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες δεν ήταν στο σίδερο αλλά στη σιδερώστρα, όπου και αυτό βρισκόταν.

 

Ακόμη δύο κορίτσια καταγγέλλουν ότι έζησαν τον τρόμο μαζί τους

Στο μεταξύ, σοκαριστικές είναι οι νέες καταγγελίες από δύο ακόμη κορίτσια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, η άτυχη 21χρονη δεν ήταν η μόνη γυναίκα που πέρασε το κατώφλι του μοιραίου σπιτιού του 21χρονου στους Πεύκους, όπου εκεί άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των δύο κοριτσιών, τις οποίες αποκαλύπτει η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, δέχτηκαν και οι δύο βίαιη συμπεριφορά. Και οι δύο τους καταγγέλλουν απόπειρα βιασμού.

Το πιο ανατριχιαστικό στοιχείο των νέων αποκαλύψεων είναι ότι η μία από τις δύο καταγγέλουσες κοπέλες ήταν μόλις 15 χρονών όταν συνέβη το περιστατικό.

«Την είχα ρωτήσει, μου είχε εξηγήσει τι είχε γίνει, αναλυτικά, το ένα και το άλλο και από τότε ξεκίνησε να τους ψιλοφοβάται», αναφέρει η μάρτυρας για μια κοπέλα που βρέθηκε με τους δυο κατηγορούμενους.

Σύμφωνα με την ίδια, από τους δυο άντρες της ασκήθηκε βία ώστε να «αντιγράψουν» όσα έβλεπαν σε αισθησιακή ταινία. Όταν αυτή αρνήθηκε ο 19χρονος φέρεται να την χτύπησε στο χέρι.

Διαβάστε περισσότερα