Σε απόγνωση η Μενεγάκη με αποκαλύψεις του Μάνεση on air: Μου δημιουργείς τεράστιο άγχος (video)

Ο Νίκος Μάνεσης ήταν καλεσμένος της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για πισώπλατα μαχαιρώματα και έκανε αποκαλύψεις που τάραξαν την παρουσιάστρια.

«Κάποιο πολύ μεγάλο όνομα, στο παρελθόν μου είπε είσαι εξαίρετος στη δουλειά σου, δεν μπορώ να βρω κάτι μεμπτό, αλλά μιλάς πολύ και είμαι υποχρεωμένος να σου μειώσω τις αποδοχές. Ήταν ένας άνθρωπος που ξέρεις πολύ καλά και ξέρω κι εγώ που προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι σήμερα πια οι κάμερες δουλεύουν με κάρτες SD κι αυτός μπέρδευε το μοντάζ με το Master Control και το σώβρακο με τη γραβάτα. Και διηύθυνε κανάλι. Λέω και ονόματα… Είναι και ποινικός τώρα και έχει μπλέξει με κάτι δικαστήρια. Τον ξέρετε παιδιά…», δήλωσε ο Νίκος Μάνεσης με την Ελένη Μενεγάκη να προσπαθεί να τον σταματήσει πριν προβεί σε περαιτέρω αποκαλύψεις.

Ενώ λίγο αργότερα συνέχισε με αποκαλύψεις με την παρουσιάστρια σε απόγνωση να του λέει: «Μου το κάνεις κάθε χρόνο! Μου δημιουργείς τεράστιο άγχος όσο κανένας άλλος άνθρωπος που περνάει από αυτή την πολυθρόνα».

πηγή