Σάρον Στόουν: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον κατά 20 χρόνια μικρότερο, σύντροφό της (εικόνες)

Η 60χρονη ηθοποιός Σάρον Στόουν διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της αφού είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει πλέον.

Μέχρι πριν λίγο καιρό αρνούταν να επιβεβαιώσει τη σχέση της με τον κατά 20 χρόνια μικρότερό της Άντζελο Μπόφα, ωστόσο, πλέον αισθάνεται πιο χαλαρή και αγνοεί τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η ηθοποιός μάλιστα πέρασε και τα γενέθλιά της μαζί του σε παραλία στο Μαϊάμι και πιάστηκε από τον φωτογραφικό φακό σε τρυφερά τετ α τετ και καυτά φιλιά μαζί του.

Παρά τα 60 της χρόνια, η Σάρον Στόουν επέλεξε ένα μικροσκοπικό μπικίνι που όμως πρόδιδε την ηλικία της και τα σημάδια του χρόνου.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Grazia», η Σάρον αρνήθηκε να πει αν ήταν σε σχέση, ωστόσο, τόνισε ότι δε θα μπλέξει σε μια ερωτική ιστορία εκτός κι αν είναι ένας «πραγματικός σύντροφος».

«Δεν ήμουν ποτέ από τα κορίτσια που θα έλεγε κανείς ότι ένας άνδρας μπορεί να με καθορίσει. Πάντα ήξερα ότι αν ήθελα να έχω έναν άνδρα στη ζωή μου, δε θα ήταν μια απλή δέσμευση αλλά ένας πραγματικός σύντροφος. Κι αυτό είναι δύσκολο να βρεθεί».

Η ηθοποιός έχει παντρευτεί ήδη δύο φορές και είναι μητέρα τριών υιοθετημένων γιων, του 17χρονου Ρόαν, του 12χρονου Λέρντ και του 11χρονου Κουίν.

πηγή