Ρατσιστικό σχόλιο κατά του Λουκάκου έφερε την απόλυση δημοσιογράφου στην Ιταλία

Ο Ρομέλου Λουκάκου έπεσε ξανά θύμα ρατσιστικής επίθεσης, αυτή τη φορά από δημοσιογράφο στην Ιταλία, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χάσει τη δουλειά του.

Ο επιθετικός της Ίντερ, μετά το περιστατικό με τις κραυγές μαϊμούδων που δέχτηκε κατά την διάρκεια αγώνα από οπαδούς του Κάλιαρι στη Σαρδηνία, δέχτηκε ακόμη ένα ρατσιστικό σχόλιο, που προκάλεσε σάλο.

Αυτό το σχόλιο ήρθε από ιταλό δημοσιογράφο, ο οποίος κατά την διάρκεια ανάλυσης αγώνα, ο ίδιος αποθέωσε τον Λουκάκου αλλά στη συνέχεια… ξέφυγε, αναφέροντας: «Αν πας στο ένας με έναν απέναντί του, είσαι χαμένος. Θα πέσεις στο έδαφος μετά από μια τέτοια μονομαχία. Ο μόνος τρόπος για να τον σταματήσεις είναι να του δώσεις δέκα μπανάνες».

Όπως ήταν λογικό, υπήρξαν αντιδράσεις από τηλεθεατές, με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο να ζητά συγγνώμη, κάνοντας λόγο για ένα κακό αστείο, αλλά το κανάλι «Top Calcio 24» αποφάσισε να τον απομακρύνει από τη θέση του. Στην Ιταλία αυτά τα φαινόμενα έχουν αυξηθεί πολύ και ήταν δύσκολο για τον συγκεκριμένο ρεπόρτερ να μην είχε επιπτώσεις. Το θέμα πήρε άλλωστε, διαστάσεις και εκτός Ιταλίας.

Διαβάστε περισσότερα